vinterskrud

_MG_4525

Nu är vintern här. Och i Stockholm är det kaos. Alla förflyttningar tar dubbelt så lång tid. Helst vill man ju bara vara hemma och sitta och kura. Med en kopp te och tända ljus. Jag längtar ut till landet, där snön är kritvit och ligger kvar längre. Vid det här laget har ni fattat att landet är min pausplats på jorden. Där är det lugnt. Där händer ingenting, eller egentligen allting. Men ingenting i den bemärkelsen att det är svårt att få stresspåslag därute. Snön stannar kvar. Alltså det är så vackert. Snön är bäst i naturen och när man har rätt kläder på sig. Varma kläder.

brevbilagaland2

Här i stan blir snön mest blask.
Tyvärr måste jag flänga rätt mycket på stan och fixa inför min kommande Indien resa. Och Pino hatar blasket i stan. På landet springer han runt och snön yr kring honom. Men här han stretar emot. Han är faktiskt skitjobbig att vara ute med i det här blasket. Lille Pino.
På fredag bär det av. Ska bli så mysigt. Tycker det är lite svårt att yoga i den här kylan. Kroppen spänner sig.
Inbillar mig att det kommer att bli mycket lättare i värmen.

_mg_4484_mg_4578_mg_4459_mg_4532_mg_4540_mg_4445_mg_4517_mg_4462

HÄR hittar du min kompis Petra Westerlunds fina yogakläder, de jag har på bilderna ovan. Min vinterskrud…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *