så ledsen och arg

fittanx3-tavla-2-bigpdf

– Vi har en ökande patientgrupp som vill att vi ska försnäva slidan på ett helt ofysiologiskt sätt eller helt ta bort deras inre blygdläppar. Det handlar framförallt om unga kvinnor som påverkats av porren. De tror att de ska se ut så och att det ska ge dem ett bättre sexliv säger Pia Teleman

LÄS HÄR Samtidigt som jag blir glad över att omskurna kvinnor kan få klitoris återskapad. Blir jag ledsen för informationen ovan.

Alltså.

Mer information om hur vi ser ut. Jävla porrhelvetet som gjort underlivet precis lika stereotypt som övriga medias bild av hur en kvinna ser ut. Så inihelvete trött på det här jävla stympandet av oss som kvinnor.

TRÖTT!!!

Och arg.

Ut med information om att kvinnors fittor ser precis lika olika ut som våra ansikten. Och att det är okej. Dränk porrens enahanda bild av hur kvinnliga underliv ser ut med mer fittor i konstens. Skriv hundratals böcker om kvinnors kön. Låt kvinnor skriva om sina kön. Prata, prata, prata mer om våra underliv. MER FITTA I KONSTEN,KULTUREN, POLITIKEN. Låt oss prata sönder fittan, låt oss prata så mycket att det blir lika normaliserat att prata om fittan som munnen. Så att unga tjejer fattar att deras underliv är okej, vackra i sin olikhet så att inte kvinnor skär om (och skär av alla fantastiska känselsprö som finns också i våra blygdläppar)

0
0