så ledsen och arg

fittanx3-tavla-2-bigpdf

– Vi har en ökande patientgrupp som vill att vi ska försnäva slidan på ett helt ofysiologiskt sätt eller helt ta bort deras inre blygdläppar. Det handlar framförallt om unga kvinnor som påverkats av porren. De tror att de ska se ut så och att det ska ge dem ett bättre sexliv säger Pia Teleman

LÄS HÄR Samtidigt som jag blir glad över att omskurna kvinnor kan få klitoris återskapad. Blir jag ledsen för informationen ovan.

Alltså.

Mer information om hur vi ser ut. Jävla porrhelvetet som gjort underlivet precis lika stereotypt som övriga medias bild av hur en kvinna ser ut. Så inihelvete trött på det här jävla stympandet av oss som kvinnor.

TRÖTT!!!

Och arg.

Ut med information om att kvinnors fittor ser precis lika olika ut som våra ansikten. Och att det är okej. Dränk porrens enahanda bild av hur kvinnliga underliv ser ut med mer fittor i konstens. Skriv hundratals böcker om kvinnors kön. Låt kvinnor skriva om sina kön. Prata, prata, prata mer om våra underliv. MER FITTA I KONSTEN,KULTUREN, POLITIKEN. Låt oss prata sönder fittan, låt oss prata så mycket att det blir lika normaliserat att prata om fittan som munnen. Så att unga tjejer fattar att deras underliv är okej, vackra i sin olikhet så att inte kvinnor skär om (och skär av alla fantastiska känselsprö som finns också i våra blygdläppar)

3 reaktioner på ”så ledsen och arg”

  1. Annelie Bränström Öhman

    Tack, Karin – så bra & så viktigt! Och särskilt tack för din bild med olikheten mellan ansikten och vaginor. Våra kroppar bär våra personligheter lika självklart som våra ansikten. <3

  2. Härligt att läsa dina frigörande, ohämmande ord. Jag är pappa till en 11 åring som sakta glider in i den förbannade utseendefixeringen. Trots att jag försöker med varsamma händer hålla i, hindra henne att glida så glider hon. Men jag håller i, om det så kostar mina fingrar så ska jag försöka påverka hennes självkänsla, så att hon snart, kanske kommer till insikt.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *