karma

Godmorgon.

Vaknar tidigt. Läser tidningar på nätet och ska snart börja förbereda mig för kursen med KIno McGregor. Den började igår. Vi är 150 elever och jag slås av att hon lyckades plocka ner allt och på ett alldeles fantastiskt pedagogiskt sätt sätta ihop alla bitar. Hon bryter ner allt i minsta detalj. Jag fattar varför hon är så populär. Så glad att jag tecknade upp mig på helgen, även om jag egentligen inte har tid.

Läste det här: KARMA eller nåt

Jag vet inte vad jag ska tänka om karma. För när det händer mig nåt vill jag ju inte tänka karma, såvida jag inte gjort nåt dumt alldeles medvetet. Men i just det här fallet så kändes karma-ordet så rätt.

Hur tänker ni om karma?

karma

1 reaktion på ”karma”

  1. Gröna Lyktan

    Gillar inte karma-tanken särskilt mycket.
    Hög social klass uppnås för att man varit god och låg för att man varit mindre god i tidigare liv.

    Tänker hellre:
    Är man snäll får man kanske en karamell!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *