skål, varma bad och så Kniiip

Igår när jag tittade på ett avsnitt med dr Phil så tog de upp om bäckenbottenträning. De visade sig att i Usa är siffrorna att 40 procent av alla kvinnor har någon form av inkontinensproblematik. Tyvärr är ju siffrorna detsamma i Sverige. Så tråkigt, så onödigt på nåt sätt.
Och ja, jag vet en del tjejer som genomgått förlossningar och som har förlossningsskador ska i första hand inte göra knipträning, men flera av oss andra behöver påminna oss om den viktiga muskeln. Så att den inte förslappas. För det vill vi inte.
När man gör knipträning så får man en massa härliga biverkningar förutom att man kan minska och mildra sina inkontinesproblem. Men man får plattare mage, mindre ont i ryggen, man kan lindra och motverka livmoderframfall, bäckenbottenuppluckring, bättre hållning, tajtare slida, intensivare orgasmer, roligare sexliv och en del tjejer kan knipa sig till orgasm.
En hel del härliga biverkningar va?

Så då tänker jag att ni mellan roseglasen och de ljuvliga sommarbaden ändå kan passa på att KNIPA Här hittar du en massa träningsfilmer

_MG_2897
Bildtext: så mycket kraft det finns i våra underliv.

Och det knip vi tjejer kanske allra främst slarvar med är ofta Snabbhetsknipet. Så vad sägs om några minuters varje dagträning resten av sommaren?

https://www.youtube.com/watch?v=nWVyDVCZBLA

Och gå in Lights by Tenas hemsida och kolla mina knipfilmer om ni vill lära er grunderna till att hitta knipet och göra övningar som stärker och tajtar till slidan.

Och vill du träffa mig live och gå på någon av mina knipworkshops, gå då in på min hemsida HÄR och kolla under events. Jag kommer att i höst ha knipworkshops i Strängnäs, Viken, Sundbyberg, Uppsala bland annat. Jag hoppas vi ses.

Och du har väl inte missat min KNIP för bättre hälsa som kom ut 2013, och som trycks upp igen och igen. Och vad ska jag säga, bäckenbottenträning är viktigt för oss tjejer.

knip 2

Och när alla andra letar pokemon varför inte utforska din insida med lite tv-spelande med muffen? LÄS MITT GAMlA BLOGGINLÄGG HÄR

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *