cancerns efterskalv

Karin, ville bara säga att din text om cancerns efterskalv (M magasin maj 2016) för mig som anhörig var otroligt viktig om än jobbig att läsa. Min frus behandlingar och efterverkningar är i många avseenden en karbonkopia av dina erfarenheter, jag kände stor igenkänning och sorg men även kraft under läsningen. Ta hand om dig, jag önskar dig en fin sommar!

Så otroligt bra du berättar om vårat liv med BC. Detta reportage borde alla läsa vänner, sjukvård o folk i allmänhet. Känner igen mig så väl, en stympad kvinna både kroppsligt o känslomässigt sedan min BC-99 då 35 årig småbarnsmamma som från den ena till den andra dagen tappade allt. Lever med spridd BC sedan -02 = olika behandlingar i 17 års tid o alla dess biverkningar. Jag är glad o tacksam för livet men den känslolösa tomheten i kroppen är fruktansvärt ledsamt. Stor Kram o tack för din underbara artikel

Superbra skrivet! Har tagit upp detta med min läkare gånger många. Han är bra men när det gäller torra slemhinnor tycker han det är pinsamt… Till slut fick jag en remiss till en av ssk som var sexolog. Hon var super bra men det hjälper ju inte mina slemhinnor. Vill ha vanlig sex igen utan det gör ont!

Ovanstående är några av reaktionerna på min artikel i senaste M-Magasinkropp-cancer-8HÄR Jag försökte alltså länka till en pdf, men jag är så tekniskt obegåvad. Det jag skulle vilja är att min krönika kommer ut, helst till vården och eftervården. Kanske kanske lyssnar de. Så sprid gärna.

sid1
sid2
sid 3
sid 4

Ropen skalla, bra eftervård åt alla