alla kommer till kassan

FullSize7Render

Vilken magisk fullmåne. Hittade den här bilden på Spiritual Gangsters instagramkonto.Ni följer väl mig där? karinbjones heter jag och där är jag ganska flitig.

Min kompis Cia myntade för en massa år sedan uttrycket Alla kommer till kassan. För så är det verkligen. Det man gör mot andra (och sig själv) kommer alltid tillbaka, både det goda och det dumma. Ibland gör man ju illa människor omedvetet, det gör så ont att upptäcka det. Ont att förstå att man inte förstod, men allt kommer tillbaka förhoppningsvis. Kanske kan man och får möjlighet att rätta till det, om man vill och om man får möjlighet.
Ibland får man tänka att tid kan hjälpa en. Att tiden jobbar för en och inte emot en.
Att tid kanske läker alla sår.
Men när man vet att man blivit utsatt för nåt taskigt av andra då tycker i alla fall jag det är så skönt att tänka just det, att hon/han kommer till kassan förr eller senare. Karma.

Det är så bra det ”säget”. Kanske har det uttrycket äntligen fått toner och blivit en sång.

”Är född med trubbel i mitt blod
Gör sånt jag inte borde
Kan aldrig bara stå bredvid
Jag saknar tålamodet
Och jag kommer aldrig längre
När jag tänkte vad jag gjorde
Och jag kommer aldrig längre
När jag tänkte vad jag gjorde…”

2 reaktioner på ”alla kommer till kassan”

  1. enaningomyoga

    Det är ett skönt uttryck, säger mycket och en vän till mig, hennes mamma sa faktiskt också det 🙂 Det har jag hållit mig i när jag tyckt att jag blivit orättvist behandlad. För att släppa de där svarta tankarna på att man vill ”hämnas”, om du förstår hur jag menar? Att det man ger ut det får man också tillbaka och det man tagit får man betala.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *