magiska mallis

Den här ön är magisk. Det är nåt med färgerna, den brandgula jorden. Stenmurarna och de krokiga olivträden. Just den här delen av ön är nästintill orörd. Naturen runt Cala Llombards är vild och havets vågor är kraftigare, mer krävande och vinden så klart starkare. Det är liksom extra allt här.
Om jag skulle bosätta mig här skulle jag välja den här delen.
Tänk ett lagom litet hus med en liten trädgård nära havet.
Vore inte det nåt?

IMG_6455IMG_6458IMG_6451IMG_6447IMG_6456-1

Ps Det finns ett par platser kvar på min och Petras Hathayoga & yogapyssel på Mallis, här hittar du mer info och anmäler dig 25-28/5. Det blir härligt. Kanske blir du lika förälskad i den här delen av ön.

IMG_6461

Bildtext: Du ser Flipflops kan användas i alla väder…

1 reaktion på ”magiska mallis”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *