sorgsen blick

tumblr_lz25xiiQru1r7i7yfo1_500

Jag har ofta fått höra att jag är lik Meryl Streep. Särskilt när mitt hår är långt och rakt. Men nu ser jag likheten. Den sitter i ögonen. Vi har båda sorgsna ögon.

Brevbilagaigår

Bilden på mig är när jag är mitt uppe i cancerbehandlingarna och inte har något hår. Men ändå, trots att jag inte har det där långa blonda håret så ser jag det. Likheten. Det sorgsna.

IMG_7243

Vissa dagar vaknar jag sorgsen. Så var den här morgonen. Ibland när jag pratar med andra som liksom jag drabbats av cancer, så hamnar vi ofta där. I sorgen. Ibland känns det som att jag kan bara ventilera den där djupa, nästan avgrundslika sorgen med en annan som likt mig varit drabbad. Jag är ofta glad, men stråket av sorg finns där. Men också ilskan. Pratade med en kompis igår om den där ilskan, hon kände igen den. Men vi får sällan vara arga. Vad tänker vi om en arg kvinna?

Hur känner ni?
Hur tas er sorg emot?
Hur tas er ilska emot?

När jag översköljs av de här känslorna. Måste jag hitta ur dem. Då kollar jag youtube och just idag hittade jag den här.

1
1