livet är upp och livet är ner

Det här med kontraster. Liksom livet. Så har den här veckan verkligen varit. Det har varit upp som en sol och lite ner platt som en pannkaka i sängläge. Men jag har börjat vänja mig vid de här kontrasterna. Blir inte lika rädd längre. Hamnar inte där nere som en skalbagge som har svårt att vända på sig. Hamnar inte där lika länge. Det är ju det som är det härliga med livet att man vet att det går över. Livet består av toppar och dalar. Knepet är väl att lyckas både vila och njuta i dalarna, också.

I onsdags var det pressfrukost för min bok Yoga fysisk och själslig detox. Vi var på Paradiset. Ni vet den fantastiska affären som ligger på Brännkyrkagatan 62-64.
Så glad för över alla som kom trots influensatider.

FullSizekkRender

Maten var fantastiskt god och tillagad av Cissi Davidsson som står för alla smaskiga recept i boken. Cissi är en stjärna på mathimlen. Hon har företaget Curlyfood. Vill du lära dig mer om mat, så har hon fantastiska matkurser. Cissi har en alldeles speciell känsla för smaker. Hon kan verkligen mat.

FullSizellRender

FullSizjjeRender

Det var så många gulliga och underbara som kom. Tack för det. Som Luise från Greenkitchenstories.com och min bästis Cissi Elwin som är chefredaktör för tidningen chef. Och Alexandra Pascalidou som också är journalist och en världsförbättrare. Så modig. Ni vet väl att jag och Alexandra har en riktigt härlig boostresa till Kreta i maj?HÄR ÄR INFO OM HÄRLIGA RESAN och här hittar du Alexandras blogg och så journalisten Annika Jankell som också har podden Jankell & Coard.

img_7329

Och blev också så glad av fina blogg inlägg från Maria Tjärnlund i Tarabloggen: LÄS HÄR

2016-02-24-10.23.13.jpg-1280x718

Och den här fina bloggtexten av Vevve Jäderlund i Yogaworldbloggen. LÄS HÄR

Alla tjejer åkte hem med världens bästa goodiebag.
FullSizeRenderlö

Jag gick tillbaka till kontoret och avslutade några grejer och morgonen efter vet ni. Jag opererade min arm och har legat på sjukhuset. Det var ingen skoj historia.
Så här såg handen ut när jag vaknade.
IMG_7125

Och så här såg jag ut. Alldeles likblek. Det tog tid innan jag vaknade till liv. Jag höll på att svimma flera gånger. Det där gröna som de sprutat in i min hand för att kunna hitta blodkärl och lymfkärl. Ja, det skulle ju ta vägen någonstans. Och det var väldigt märkligt att kissa först knallblått och sedan grönt. Som tur var hade jag med mig en kasse med kallpressade juicer, eget te, kokosvatten så jag kunde göra min egen utrensning.

IMG_7122

Dessutom såg jag till att använda sjukhusets syrgas och den fina andningsmanicken. Det går framåt på sjukhusen.

Nu är operationen klar och nu ska jag bara reparera mig. Håll tummarna för att det blir bättre. Och att det här jag gjort ska kunna hjälpa andra tjejer i samma sits som jag.

IMG_7127

hejdå sängen, hoppas vi aldrig ses igen.

Ha en fin söndag. Nu ska jag göra lite pranayama.

4 reaktioner på ”livet är upp och livet är ner”

  1. Tack för ditt fina kloka inlägg om att livet är som toppar och dalar. Att man nu vet att det vänder när man är i en dal…att det läget inte kommer bestå förevigt…att inte bli rädd där nere…det går över. Jut nu är jag nde klämd i en dal pga yttre faktorer så..tack♡ Åh vad jag velat vara på bokfrukosten och tagit del och goodiebagen! Men så är det när man bor långt bort. Vill gärna komma till Kreta, men ska föda då. Jag hoppas på fler resor framöver. Och dina ögon är jättestora! Håller tummarna att du mår bättre snart! Nu yogar/andas vi för det…♡

  2. Margareta Rave

    Hej Karin! Såg din blogg o prenumererar nu! Såg också att du har gjort mikrokirurgi men jag hittar ingenting om hur det har gått! Jag har fått tid för det nu på KS och skulle vilja höra lite från dig om det (hand och arm)! Tips och lite sådant också!
    Margareta

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *