hjärtedag

Igår var jag hela dagen på Powerdagen ute på Lidingö. Jag var inbjuden av Leila Söderholm som jag lärde känna på Mallorca när vi båda var med på Amelias träningsresa förra året. Det var ett väldigt kärleksfullt och glatt event och jag fick lyssna på bra och spännande föredrag. Jag dansade discodans med LetsdanceCissi och jag höll i ett ashtangayogapass. Det var mycket skoj. Men efter en hel dag därute var jag ganska mör i kroppen, men då var det bara att svida om och åka på bröllpspartyt för Hella och Ernst.

IMG_6996

Kom hem klockan två. Idag är jag så mör i kroppen och en aning bakis. Det blev en hel del cava. Jag dricker så sällan, så det behövs så väldigt lite för att få igång mig. Men jag hade så skoj och dansade som en toka, som vanligt. Och festen var som en enda lång kärlekshyllning. Varje gång jag kommer ut så påminns jag om hur kul jag tycker det är att gå på kalas. Det är magi och särskilt kul är det när man får fira några man tycke om tillsammans med andra människor som också tycker så mycket om dem.

Så vaknar jag på söndagsmorgonen OCH på alla hjärtans dag av det här:
IMG_6998
IMG_6999

Så glad för den uppmärksamhet min nya bok fått och får. Så glad för alla snälla mejl och inlägg från läsare som tycker om den. så glad så glad. Mitt hjärta blir alldeles varmt. TACK!

Här ett litet alla hjärtans dag mattips. Alldeles nyss åt vi så god mat. Jag är verkligen ingen matfotograf, så ni får bara lita på hur gott det var.

IMG_6997

Här är receptet.
Gröp ur en paprika. Jag förkokade den en liten stund i saltat vatten. Samtidigt hackade jag champinjoner och fräste i ghee med en chili, cayennepeppar och lite ruccola. Mosade i ganska mycket getost och blandade med havremjölkscremefraiche. Fyllde paprikorna med röran och så bara lite riven parmesan ovanpå.och så in i ugnen.

Alltså hur gott?

Och glad alla hjärtans dag till er alla. Och för er som inte får blommor, choklad och presenter. Det är ju inte det, den här dagen handlar om. Inte en sekund. Har man ingen att vara kärleksfull emot, var det mot dig själv. ta ett långt bad. Smörj in dig i en godluktande olja. Smörj in fossingarna efter ett fotbad. Njut av en skön söndag.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *