naturen är alltid inne

images

Så är det ju. Medan vi andra letar klänningar för en fest eller om man är bjuden på en gala, för man vill ju gärna känna sig fin, välklädd och rätt. Så behöver inte skogen, naturen bry sig det minsta. Naturen är alltid rätt. Och ännu mer rätt är den otämjda. Den vilda. Nästa gång ska jag nog klä mig som ett träd. En svart-vit fläckig björk kanske?

I lördags var jag på möhippa. En av mina närmsta kompisar ska gifta sig i mitten av februari. det var så mysigt och absolut ingen förnedring. Fy fabian för sånt skoj. Varför ska man klä ut någon, gärna så den ser knasig ut. Kanske ställa henne på nåt torg och hänga en skylt kring halsen, kyssar 10 kr? Ja, det är väl alla känslor som finns i oss. Har ni sett den här filmen från ett polynesiskt bröllop? LÅt oss börja måndagen med lite kärlek och passion och alla känslor som rasar inom oss när vi älskar någon så mycket.

https://www.facebook.com/IPTBT/videos/1395318357151873/?theater

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *