allt handlar om immunförsvaret

LÄS DET HÄR

immunförsvaret är så viktigt. Du hittar immunförsvaret i tarmen och i ditt lymfsystem. Äntligen börjar saker och ting hända. Sån här forskning älskar jag.

Nu är det väl ändå dags att Iscador som för något år sedan klassades som ett läkemedel av Läkemedelsverket blir subventionerat för oss som haft och har cancer. För jag VET att det höjde mitt immunförsvar. Jag VET att det gjorde min rehabilitering bättre, gjorde mig starkare. Jag VET att det höjde min kroppstemperatur avsevärt. Och det är viktigt för immunförsvaret.

FullSizeRender

4 reaktioner på ”allt handlar om immunförsvaret”

  1. Sannah Lindberg

    Hittar ingen länk till forskningen? Iscador går att beställa via apotek i Tyskland. Tex via Eurapon eller Apo-Rot som båda levererar till Sverige. Beställer själv olika preparat därifrån , bl a leverstöd. Detta är ju intressant för andra med sk kroniska sjukdomar såsom Borrellia och ME där immunförsvaret är starkt påverkat.

  2. Detta är ju intressant för andra med sk kroniska sjukdomar såsom Borrellia och ME där immunförsvaret är starkt påverkat.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *