fuck that

https://www.youtube.com/watch?v=lrQ0ISr63t0

Feel your body say; Fuck that

Haha, ibland känns det så skönt, nästan befriande att hitta såna här klipp på youtube. Typ när huvudet går i spinn. När du tänker för mycket. Att bara då få säga, tyst för sig själv Fuck that.

För hur mycket jag än älskar yoga, meditationer och pranayama. Så är jag också så fruktansvärt trött på självutnämnda gurus. Snälla, snälla sätt inte mig på en piedestal. Tro inte att jag är en fantastisk människa, helt igenom god. Lägg inte den bördan på mig. Jag har som alla andra problem med en massa saker. Jag har inte svar på allt.
Men jag älskar att ni läser. Älskar att ni gillar mina tankar.
Älskar att ni blir engagerade.
Älskar att ni kommenterar.
Att ni delar med er av era historier.
Det gör mig varm och glad.
och stolt.
Men lova mig, precis som jag skrev att vi måste våga ifrågasätta. Jag har inte alla svar. Tro inte det. Du är din egen expert. Du är expert på dig. Låt ingen annan säga något annat.

Men framförallt min väg behöver verkligen inte vara er väg.
Jag tror inte att yoga, meditation och pranayama är vägen för alla.
Så då har jag sagt det.
Men… det skulle vara kul att se om, jag säger om alla människor i världen började yoga. Tror ni det skulle ske en förändring?
Vad tror ni skulle ske?

IMG_6556

Den här bilden hittade jag på facebook, förlåt förlåt har glömt vem som la upp den. Den är så fruktansvärt kul. Hoppas du som la upp den tycker det är okej att jag använder den. För är det inte väldans skoj med en kurs i hur du blir en guru?

1 reaktion på ”fuck that”

  1. Christina Edin

    Om man verkligen har ”det där” som andra vill lyssna till – då är man nog inte heller den som vill sprätta om kring och utnämna sig till guru. Människor med distans till sig själv och som hänger sig och blivit bra på något. Som har en passion de gärna vill dela med sig av. Det är nog alltid svårt att förhålla sig till fenomenet att bli upplyft av andra. Alla vill nog helst bara få vara sig själv, en helt vanlig människa vem som helst.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *