ljuset kommer från Norr och det är en kvinna som bär det

Igår var sista yogan för retreatet. Varje morgon har vi dragit ett Inspirationskort. Det har känts väldigt högtidligt, som att vi delar ett öde, en möjlighet – ett mål.

”Vilken är min uppgift på den här planeten? När jag ställer mig frågan om hur jag kan bidra till mänsklighetens utveckling får jag kraft att lyfta mig ovanför min vardag.”

Det var också retreatets sista kort. Jag tror vi alla kände att vi nu har kraft att när vi landar i Sverige kanske göra lite skillnad. För skillnad börjar alltid i oss själva.

Och alldeles särskilt i de tider som är nu. När även vi i väst drabbas, så måste vi alla börja fråga oss. Vad kan jag göra? Läste min kompis Katrins storycoachen instagram:
”At the Peace conference in Canada 2209, when Dalai Lama said: ”The world will be saved by the western woman”, it was a call to action for women throughout the West. Light is the new black is a response to that call. It guides these women to come back home to who they are at soul level, and embrace their uniqueness so they can light up the world in a way that only they can. Gone are the days of following someone elses well-trodden path” Den här boken, Light is the new Black av Rebecca Campell, som Katrin citerar vill jag gärna läsa.

Men jag tänker att det är det vi gjort den här veckan. Vi har genom yogan, inte bara den fysiska snirklat oss in i oss själva. Liksom gett oss tid att landa till ackompanjemang av de kraftfulla vågorna. Varje morgon har vi ställt våra flipflops vid shalan och andats djupare än vi kanske gjort tidigare.

IMG_6227

Hela gulliga gruppen. Nu sprids vi till Karlskoga, Höganäs, Stockholm, Ingarö, till olika delar i Sverige. Vi har fått nya vänner.

IMG_6233

Hur glad blev jag inte när jag under en bild på mig hittade den här texten hos yogaforreal

Härliga @karinbjones Vad det har varit fantastiskt att möta dig, yoga med dig och hänga med dig i Indien. En dröm som gick i uppfyllelse! Tack för att du skingrar mystiken kring yoga och gör den tydlig och tillgänglig för alla – utan att för den sakens skull göra avkall på djupet och kraften i den. Det där som behövs för att kunna slå rot och stå stark och stadig i sig själv och för att kunna växa och blomma som människa. Tack för att du sett oss och gett så mycket till oss under de här dagarna. Från hela mitt hjärta; tack, tack, tack. [pray] [two_hearts] #yogamedkarin #retreat #goa

12277371_525060184315839_691957773_n

Tack och glöm nu inte. Ljuset kommer från norr och det är en kvinna som bär det och en sak som är säker i natt var det femton ljusbärande kvinnor som lämnade Goa.

2 reaktioner på ”ljuset kommer från Norr och det är en kvinna som bär det”

 1. Hej☀️
  Ja ljuset skulle komma ifrån norr är planen sedan många miljoner år. Nu är det en stor ändring i den planen då Sverige inte är möjligt att utgå ifrån pga det politiska systemet som finns. Det i sin tur har skapat olika undersystem som inte ljuset kan bryta igenom. Ja då förstår du vilka krafter som har skapat det som alla ifrån början trodde var ett välfärdssystem. Nu kommer ljuset att utgå ifrån Norden redan från början, men inte som det var planerat av ljuset själv.
  Det utgår från Norge initialt, men tvingas starta i USA där det fortfarande är möjligt att fullt ut skapa en dröm. För ljuset bygger på att en dröm är möjlig att skapa. Upplysningen är just att drömmen är själva livet. Därför skall ljuset självt skapa en dröm ifrån två tomma händer. Tyvärr går detta inte i ett land som Sverige.

  Det är två stora skäl till detta.
  Den ena är jantelagen i kombinationen med att alla bryr sig om UC före personen själv.
  Den andra orsaken är skattesystemet som visserligen stjäl från de rika men ger inget till de fattiga. Inga barn får veta att de kan leva alla sina drömmar fullt ut. Utan skall tryckas ner om de inte har de bästa betygen. Därför kommer inte de första s.k. indigobarnen till Sverige, utan de föds i ett helt annat land. De har stått och stampat och väntat, och tätt är det att en kvinna är den som skall hyllas. Tyvärr är detta inte heller möjligt i Sverige då alltför många kvinnor vill likna män. Männen skall arbeta för att försörja sina familjer, medan kvinnan som föder barnen skall helt och hållet bara njuta av livet. Så som drottningarna gör hos myror och bin. Varför inte hos människorna vet ingen. Därför är det en man som börjar att ta ner ljuset till jorden, och sen hyllar han sin fru. Då stämmer det med den revideringen som gjordes efter korsfästelsen. Att vid återkomsten är det Kristi brud som hyllas. För korsfästelsen var inte heller planen. Så stark är ondskan på jorden. Den tar sig många uttryck i olika sammanhang men börjar alltid med att verka god. Så, och bara så kan den lura in ljuset i fällan om att den är ljus. Så tog den makten över jorden som egentligen är det enda paradis som existerar. Så ljuset har vunnit alla striderna i alla dimensionerna de sista åren. Ljuset började där för att korsfästelsen inte ska hända igen. Nu är tiden inne för självaste jorden att rensas och renas ut. Detta tar någon generation då mammorna just nu struntar i barnen och lämnar dom på dagis över hela västvärlden. En dag när kunskapen om att dagiset aldrig är något för indigobarnen, så kan de komma ned. Fram tills dess kommer de i familjer som har råd att ha en person som försörjer alla. Det är gfå västländer idag. Därför börjar ljuset med stora inkomster som skapar en ny ark där ljuset med sina egna barn kan landa. Därför är det en man som börjar, men ljuset kommer genom livmodern på en kvinna. Barnet som föds är det starkaste ljus jorden har skådat, för Kristus är redan här. Han är den som med Kristi brud för ner ljuset till jorden. Så blir ljuset en dag i från Norden, med början ifrån Norge som är mer toleranta än jantelagen i alla svenskar.

  Därefter när svensken förstår att en kvinna skall hyllas om hon är hemma och ger ljuset en trygghet att landa. Då först kommer ljuset att återgå till ursprungsplanen. Att ljuset skall utgå ifrån stora kunskapscentra som alla ligger i Göteborg. Så är planen sedan före ödlornas tid. Sådan långt före en människa föddes på jorden. Sådan är planen än idag, men planen startar bara annorlunda. En dag ser alla hur illa det är i Sverige idag. För ljuset drar sig bort om bara några månader. Då till USA för att bygga en sorts ark för den kvinnan som tar ner ljuset genom sina barn. De i sin tur skall visa världen att barnen kan mest utav alla. Så börjar ljuset återvända sakta till jorden, för var som barn och himmelriket är på jorden

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *