jag är en nia

Jag kan roa mig med att samla symboler. Som att samla på vilda djur jag sett runt huset på Björkö och så när jag sett en örn, ett rådjur, en räv så slår jag upp det och kollar vad det möjligtvis skulle vilja säga mig. Min dröm är att se ett lodjur i det fria. Eller att åka till den där lodjursparken, är det i Värmland, där det finns ett helt gäng lodjur. Jag har faktiskt inte kollat upp vad lodjur ”betyder”, men det känns som ett kraftdjur. Och jag tycker det är så häftigt att vi har lodjur i vårt land, som smyger runt. För lodjuret är skyggt. Kanske är det därför det är mitt kraftdjur, för att jag egentligen är en skygg person. En person som lätt skulle kunna bli en enstöring som sitter ensam i huset på landet och bara tänker. Men jag tror vi alla har två sidor och kanske är det som är utmaningen att bli vän med de båda. Att hitta den där jämvikten, stråket av lugn och ro, där båda sidor samsas. Arga Karin och glada Karin. Snälla Karin och dumma Karin. Ja och nej. Yin och yang. Båda sidor. För om man kan inte bara ägna sig åt att älska den lättälskade sidan. Utmaningen kanske är att bli sams med sig själv.

Med hjälp av numerologi får vi reda på vilka vi är som personer men också vad vi har för uppgift här på jorden. Precis som läran om astrologin är numerologi en ödestro. Det betyder att det var förutbestämt när vi skulle födas och vilket namn vi skulle få, det vill säga, det kunde inte vara annorlunda. Därför är också våra öden förutbestämda, vi har en särskild plats på denna jord och förväntas utföra speciella uppgifter i enlighet med vår personlighet. Numerologi ger oss redskapet att svara på de eviga frågorna: Vem är jag? Varifrån kommer jag? och Vart är jag på väg?

Nu har jag snöat in lite på numerologi.
1+9= 10 +6+4 =20 +8+8 =36 3+6 =9
Jag är en nia.
Nu ska jag roa mig med att räkna ut kompisar, mina föräldrars och min familjs alla nummer.
Sån jag kan roa mig med en tidig morgon.

Blev tipsad om den här filmen av en fin kompis. Jag kanske till och med hinner se den innan alla vaknar

https://vimeo.com/30328533

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *