det finns nåt som heter lejonhjärta

680@80

surftjejer Vilket underbart reportage.

Kan ni som jag känna. Jag vill göra skillnad. Jag vill, jag vill. Nätet kan vara så fruktansvärt. dessa rasistiska, fördomsfulla och hatiska kommentarer man kan läsa om man följer en person som tar plats, säger ifrån. Vissa blir till och med hotade, vilket är så fruktansvärt. Att bli hotad för sin åsikt. Men nätet kan också användas bra. Användas till bra saker. saker som förhoppningsvis gör skillnad. Läser om yogagirl som startar nytt välgörenhetsprojekt. Det är ju ett fantastiskt sätt hur man kan använda nätet till något bra.

Apropå nätet. Manna, en kompis från förr hörde av sig till mig på facebook. Vi har inte setts på 32 år. Vi umgicks i våra tonår. Men så flyttade hon utomlands och så går åren. Men även om åren går, så har man liksom ändå kvar känslan för den här personen från när man var ung. det fick mig också att kolla på den här serien igen Tjejerna gör uppror. Förlagan till den här serien är boken med samma namn. Å, vad jag älskade den boken. Känns som att den faktiskt präglat mitt liv. Jag tyckte så mycket om den, att jag åkte in från Norrviken för att provfilma för rollen som fotbollstjejen. Jag fick inte rollen. men flera år senare lärde jag känna Manna och hon var en av dem som fick en roll i serien. Igår tittade jag igenom serien igen. Kanske dags för en nyutgåva av den här boken?

I dag är det fullmåne och ingen yoga. Men mina andningsövningar och japameditationen tänker jag göra, men först ska jag bara läsa astrobloggen. Tack för de här orden efter en händelserik jobbhöst.
katten-och-lejonspegeln-1394361382

Lejonet

Det har varit mycket jobb för dig den här hösten och tack och lov ägde ett energiskifte rum i fredags när Solen gled in i Skorpionens tecken. Den här veckan är innehållsrik lite dramatisk och grandios. Det är en häftig och inte helt harmlös fullmåne på gång i Oxens tecken. Oxe/Skorpiontemat handlar ju som alltid om mina pengar/dina pengar. Men.. Fullmånen äger rum i ditt 10:e hus så det är bara att visa dem vem som är herre på täppan och ÄGER situationen. Du kan förvänta dig uppmärksamhet och berömmelse för dina yrkesmässiga insatser denna vecka. När fullmånen klingar av emot slutet på veckan har vi allhelgonahelg när månen befinner sig i Kräftan och ditt fjärde hus. Hemtrevligare än så kan det väl knappast bli. Njut!

Jag älskar lejon. Jag kan roa mig med att leta bilder på nätet och hittade de här. Även lejon kan bli rädda. Men det finns också nåt som heter lejonhjärta.

lejon

VänskapsastroLejonet2

lejon51

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *