Im spinning around


I’m through with the past
Ain’t no point in looking back
The future will be
And did I forget to mention that I found a new direction
And it leads back to me? 
Å, jag älskar Kylie Minogue. Alltid gjort. Otippat? Nä. Ni som känner mig, vet att jag gillar allt möjligt högt och lågt, vitt och brett, kort och långt, men framförallt vet ni att jag älskar att dansa. Å att ha kul. Å, den här låten, dansar mig svettig på vardagsrumsgolvet med den här låten i lurarna. Svänger på rumpan (låtsas att den ser ut som Kylies lilla rumpa gör i hennes guldshorts)  och låter låten gå på repeat. Söndagsnöje mellan bokredigeringen och trädgårdspyssel.
Dessutom delar vi samma öde, jag och Kylie. För flera år sedan fick hon också bröstcancer och gjorde alla tuffa behandlingar mot det. Följer henne på instagram

0
0