tack tack tack

jag andas ut.
Tack universum. Tack min kropp. Tack alla som tackas kan. Tack ni underbara hejaropare, en sten föll från hjärtat. Från axeln. Nu är det bara ödem och artros och jäklar i helskotta vad det ska bekämpas.

18 reaktioner på ”tack tack tack”

  1. Underbart och fantastiskt goda nyheter! !!!
    Så glad och lättad för din skull!
    Kram / Annika

  2. Vad fruktar ni? Vem kan göra er skada, om ni väljer det goda? Varför tacka universum, när universums skapare kan och vet allt?

  3. Underbart!!! Har själv gått och väntat på svar…och det var godartat i bröstet och den lilla fläcken i lungan hade inte växt.Så nästa röntgen i lungan om 2 år. Och vet du Karin…dom upptäckte att jag hade artros i AC leden mellan nyckelben och axel. Inte kul men just nu känns det som en "baggis". Stor varm kram till dej 😀

  4. Så härligt! Är såå glad för din skull och önskar dig nu en xtra härlig sommar! (regn el inte-vad spelar det eg. för roll när man, dels vet att man är frisk, samt att naturen omkring oss just nu är så f-bannat vacker oavsett?..) /L

  5. Helt underbart! Det där datumet var till för att besegras och omdefinieras! Det är f*nimig så du gör 🙂

  6. Oooh såå Underbart Underbart Underbart Underbart 🙂 Enorm Glädje, Lycka o lättnad …. även i mig 🙂 Kramar i mängd /Anna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *