Knipskola 1

Idag börjar knipskolan igen. Känns så kul att jag nu har filmer som ni kan titta på och som visar och beskriver hur ni ska göra. Häng med.

När kvinnor förstår vilken skatt det ligger i en vältränad bäckenbotten
så blir knipövningar något man gärna lägger energi på, för den som vill
få tillbaka kontrollen över sitt underliv är bäckenbottenträningen
otroligt viktig. Förutom att det motverkar urinläckage ger den en massa
härliga bieffekter som plattare mage, mindre ont i ryggen och en tajtare
slida bland annat.

Först ut får ni några filmer om hur man lättast hittar knipet. Eftersom jag är en yogamänska, tycker jag att det är viktigt att man får ihop knipet med sin andning. För oftast när vi lär oss nånting (eller har ont) så stryper vi vår andning och då är det som att vi signalerar till kroppen att det vi nu ska göra är fel och det vill vi inte.

Så först ut är övningar för att Hitta knipet som egentligen är ett lyft.

Yogaknip och andning

Blixtlåsknipet

Tantraknipet


Och ni vet väl att på den här sidan Hittar ni också en massa bra prat, så gå in och lyssna på Hur vet jag att jag kniper rätt? Kissa rätt, Knipet är egentligen ett lyft. De ”praten” ligger under instruktionsfilmerna.
Lycka till och jag hoppas ni gillar filmerna jag och Tena gjort.