ni får 10 procent på…

Igår la jag upp den här bilden på mig och min favorit ansiktsolja och länkade till webshopen Turkos.
Så här skrev jag.
Jag får så många frågor om huden. Vilka produkter jag använder. Vad som är viktigt. Och vid det här laget vet ni att jag älskar hudvård. Bra hudvård. Och ända sedan jag blev sjuk i cancer har jag blivit mer aktsam och kärleksfull mot min hud. Varje smekning är viktig. Självkärlek. Att gilla varenda kvadratmeter också de delar som är svårare att gilla. Som mina ärr. Jag ser numera ut som ett lapptäcke på min bröstkorg. Men vet ni jag smeker också dem. Fyller vartenda svårälskat ärr med kärlek. Och jag märker hur de mjuknar, hur de den där stramheten släpper. Att ärren glider ihop med huden. De kommer aldrig att bli osynliga, men de kan bli följsamma. Jag är stolt över åren som också syns i mitt ansikte. Vill inte sudda ut rynkorna, vill inte ha ett rynkfritt ansikte. Men jag vill ha en följsam hud med bra textur. Idag tycker jag om varenda kvadratmeter av mig själv. Jag tror banne mig att jag smörjt mig till den egenkärleken. Kan jag. Kan du!
Slå inte in krämen, signalera inte till din hud och din kropp det. Utan smörj varje del och njut.Lite som att om du ler, även om livet är tufft, så lurar sig glädjen in.
Jag har prövat många märken, många mindre bra och andra helt okej. Måste dock säga att Alqvimia som du hittar på webshopen Turkos är banne mig det bästa jag någonsin provat. Den här speciella anisktsoljan för åldrad hud är som guld för en femtioåring. Dessutom luktar deras oljor fantastiskt. Nu har jag också provat deras ögonkräm och ett par hudoljor. Jag är hooked.
Igår hörde de av sig från Turkos och vet ni, nu kan jag erbjuda er följande:

Ni får 10 procent på ert första köp HÄR Glöm inte att ange rabattkod ”yogavita” OCH registrera dig som användare i shoppen.

 Och passa på att köpa min bok Frisk och strålande hy på naturlig väg

 

Luonnonkaunis ja terve iho

Boken finns också nu att beställa på finska här 

 

 

1 reaktion på ”ni får 10 procent på…”

  1. Hej Karin. Jag är i samma ålder som du och oljor har blivit min nya favorit. Har alltid haft rel.fet hud och har delvis det fortf. I alla år har man försökt stävja detta, rengjort med a-vatten som torkat ut & smort.., nu har jag sent omsider upptäckt att olja faktiskt kan rena och smörja så att huden får balans. Angående denna olja du rekommenderar här så blir jag jättesugen på att beställa den, undrar bara, du skriver att den doftar fantastiskt, jag är oerhört känslig för när det luktar för mkt "henna" el."örter i olja", knäppt, jag vet, men klarar inte det, känns lite som jag tar typ pesto och kletar i ansiktet…så jag undrar om det är mkt av den typen av doft i oljan? (svårt att beskriva dofter, jag vet, men om du vet hur tex. henna luktar så kanske du förstår hur jag menar?) Mvh Lan

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *