knip

Det är så roligt att ha Knipworkshops. Igår hade jag en på Atmajyoti, så kul att så många tjejer vill börja sin helg med att knipa. Och det roligaste var att jag fick höra från flera ”Vilken mysig kväll”. Så jag kanske ska byta namn på min knipworkshop. Kanske döpa om det till Mysfredag…

Nästa workshop går av stapeln 18 februari på Mias Yogastudio i Sundbyberg och du hittar med info och anmäler dig här.

Om vi tjejer fattade vilken skatt och kanske framför allt vilken kraft som finns i vår bäckenbotten, så skulle alla lägga mer tid på att knipa, jympa sitt underliv. Kanske som den här tjejen. Uj, uj vilken stark tjej och vilken stark pc-muskel.

Den här tjejens mission är att få tjejer att knipa. Kim Anami reser jorden runt och lyfter saker med
sina slidmuskler. Till exempel en surfbräda som hon band fast i en knipkula för att kunna lyfta den.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *