think before you pink

Tack alla som skickat uppmuntrande mejl till mig. Tack alla ni som fattar att jag inte är emot cancer, eller att man ska hitta botemedlet.

Tack alla ni som skickat filmer och intressant tankar. Jag är med er.
Som det här uttalandet från en amerikansk läkare Läkaren som är emot rosa bandet

Eller den här intressanta texten:  rosa bandet är en attraktiv kommersiell symbol
Kanske läge att öppna ögonen och ifrågasätta och kräva mer.

Att gå igenom cellgifter, herceptin, strålning och operera bort sitt bröst är min största kamp här i livet. Så tacksam över all den kärlek jag mött. Alla vänner som slöt upp kring mig som en mur. Ni som fanns för mig. Tack.
Jag är så tacksam för all information om hur jag kunde ta hand om mig själv. Alla tips. Om att maten är viktig och att det är så oerhört viktigt att träna. Jag önskar alla de verktyg jag lyckades ta till som alla är biverkningsfria och som hjälpte mig att komma tillbaka.

Jag försöker ge tillbaka genom min bok Jag vill fan leva

Jag vill fan leva (pocket)

Och vad glad jag blev när jag läste det här som Helene, som jobbar som sjuksyrra och som också använt min blogg när hon utbildar andra sjuksyrror. Om mina tankar får en sjuksyster att tänka lite extra på hur hon tar i en cancersjuk, så gör det mig varm inombords.

 

och genom dvdn yoga i lust och nöd
Jag önskar er som liksom jag drabbats verktygen för att orka och stå ut.

Därför skrev jag Frisk och strålande hy på naturlig väg
Frisk och strålande hy : på naturlig väg (inbunden) För jag tror liksom den amerikanske läkaren att vi måste ta hand om oss själva genom att äta bra, dvs giftfri mat. Ekologisk. Skippa gluten och socker. Äta så grönt vi kan. Stärka vårt immunförsvar. Jag skulle önska att läkarna uppmanar cancersjuka att ta bort just socker och gluten.
För jag tror det är en stor bov när det kommer till sjukdom.

2 reaktioner på ”think before you pink”

  1. Och Du är viktig i informationen till allmänhet o läkarkåren. Jag har också använt dina ord o erfarenheter i vården.
    Tack återigen för att du inspirerar!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *