snart så

Snart kommer min bloggbok jag vill fan leva ut på Pocketförlaget. Känns så pirrigt. Läskigt och härligt på samma gång. PÅ många sätt känns det skönt att vara här på Vidarkliniken. Jag kan inte göra så mycket mer än att vara. Vila, sova, promenera och ta det lugnt.

Boken kommer ut 17 september. Jag är så spänd.
Här nedan ser du mitt författarporträtt. Det togs en alldeles magisk bild i Maspalomasöknen av världens bästa fotograf och min vän Anneli Hildonen. I boken kommer ni förstå varför sanden och solen var och är så viktigt för mig och för min läkning.

Som ni vet så har jag svårt att underhålla den här bloggen för tillfället, så följ mig på instagram om ni har lust att hålla koll på mig Här hittar du mig

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *