en röst har somnat in

En sån förebild.
Så cool. Vackrare och visare med åren. En viktig röst.
Tänk att hon twittrade ända in i det sista.
TIdigare har hon sagt ”Phenomenal woman. That’s me.” Så viktigt, jag tar till mig de orden, låter de ta fäste i min ryggrad. För precis så är det, ta plats, gilla sig själv och se det som en självklarhet att min röst är viktig. Alla kan blomma. Alla kan skina. Alla kan lysa. Ta den platsen.
Tack Maya för att du tog den platsen. Må du vila i frid.

Jag skulle önska jag kunde skicka gravidyogadvder till er alla, men det kan jag ju inte. Linda Levi, du skickade in första mejlet så i veckan får du ett litet paket. Grattis och jag önskar dig lycka till med förlossning och graviditet och återhämtning så klart.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *