Hellas grovis

Hella och Susanna
En av mina äldsta och bästa vänner, Hella har en blogg med sin dotter Susanna och i morse var de på Nyhetsmorgon och pratade om det här: så fyndar du i grovsoprummet.
Så bra och viktigt inslag tycker jag. För vi slänger helt sjukt mycket grejer. En del onödigt. Tyvärr har vi ingen grovsop i vårt hus. Hade gärna gått en vända där, inspirerad av Hella och Susanna.
Ja, det är mitt skåp som de visar upp. Det fina skåpet som Hella gjorde till mig när jag hade fått bröstcancer. Ett skåp fyllt av symboler och som också har en lampa som lyser upp skåpet.

De är såna sakletare, jag vet ju att Hella alltid varit det, alltså sakletare. Har känt henne sedan jag började i hennes klass som 17åring. Vi gick båda på humanistisk linje med bild som estetisk variant. Jag fick låna ett par stenar av Hella, eftersom vi skulle göra en stilleben. Sedan dess är vi kompisar.
Jag är gudmor till hennes äldsta son Sam och Hella (och Cissi också) är gudmor till Mira.

Här kan ni följa deras blogg som heter just Grovsoprummet, eller grovis.

Och är ni nu i shoppingtagen och kanske har lite svårt att stilla den nerven. Ja, ni kommer ihåg att jag berättade om att Mira jobbar ideelt för Röda korset ungdomsförbund Stockholm Syd och med ett projekt ett sommarkollo för ensamkommande flyktingbarn i sommar. Vill du hjälpa dem, jag har precis lagt in en slant så kan du gör det här: BG 293-6003 Namnge transaktionen Sommarkollo 14

1 reaktion på ”Hellas grovis”

  1. Salve, volevo solo dire che mi amo questo articolo .
    E 'stato stimolante pratico . Continuate a postare!

    my homepage :: formia

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *