så här kommer det se ut

Igår var jag på möte på Pocketförlaget. Nu är manus inlämnat och nu ska redaktören Helene titta på det och komma med konstruktiv kritik. Jag träffade henne första gången igår men hon kändes bra på alla sätt. I september kommer min bok Jag vill fan leva. Det har varit ett tufft jobb att gå igenom alla gamla blogginlägg. Boken bygger på dem, men inte enbart. PÅ många sätt har det varit som terapi också. Jag har förflyttats till dagar som jag hade ”glömt”. Jag har gråtit och varit ledsen många gånger. Liksom känt den där utsattheten, att man är i händerna på andra. Det svåraste har nästan varit att hitta tillbaka till tilliten att min kropp är stark och att våga lita på att inte mattan under mig rycks undan mina fötter igen i morgon. Eller att  någon jag älskar ska bli sjuk. Jag tror att när man varit med om nåt sånt här, finns katastroftänket väldigt nära. Men jag har också varit glad. För jag har också sett kraften i mig. Att det hela tiden fanns en framåtrörelse.
Tänk att det är mer än 1 057 000 unika besökare som besökt den här bloggen sedan jag blev sjuk. Det är otroligt. Så mycket kärlek som jag fått av er läsare. Ni eldade på mig, gav mig mycket kraft det vill jag att ni ska veta. Och nu blir det en bok om ett år i mitt liv.

Bilden på omslaget har Anneli Hildonen tagit och formgivning är Saga-Mariah Sandberg.