ge bort mig i julklapp

Så himla glad. Mina knipworkshops går så bra. Det är så roligt att ha dem.
Jag får flera tackmejl efter varje kurs. Tjejer som är glada för att de hittat knipet. Liksom lite förstått hur de ska knipa. Och som känner en glädje över att äntligen rikta lite uppmärksamhet till vårt undre liv. Ni anar inte vad det värmer.
Jag får ofta frågan om jag inte håller knipworkshops för män. Om inte män också behöver knipa. Jo, de behöver också knipa och skulle alldeles säkert behöva workshops, men jag vill bara hålla mina för kvinnor.
Men faktiskt efter en workshop, kom en kvinna i kjol och strumpbyxor fram och berättade att hon var en man. Och att han fått med sig en massa. Det kändes väldigt kul när han gick iväg med min knipbok under armen.

Idag fick jag också reda på att Knipboken sålt 6400 ex sedan den kom ut i februari i år. Det har inte ens gått ett år och den har sålt sååå bra. Tack universum för att du ser om mig.

Här tänkte jag ge er ett julklappstips.
Ge bort mig i julklapp 😉
Köp en Knipbok och boka en knipworkshop. Idag fick jag en beställning av en tjej som ska ge sin syster en knipworkshop i julklapp.

Här kan du köpa boken på antingen Bokus eller adlibris. En bra julklapp till en kvinna.

Här är bokade workshops. Men håll utkik på min hemsida för fler städer kommer att dyka upp under våren. Ska lägga upp några fler i Sthlm, Karlstad och Visby bland annat.

Stockholm:
6 januari Mer info här
19 januari Mer info här
15 mars Info och boka här

Viken, Skåne
10-12/1 Ashtangayoga, knipworkshop och föreläsning Info och boka här

En väldigt fin bok att ge bort, som jag gav ut för ett par år sedan, men som tyvärr inte sålt lika bra som Knipboken. Men som är den vackraste bok jag gjort. Här kan du läsa om den och bläddra lite i boken
Yoga Erotica är en alldeles fantastiskt fin bok att ge bort till någon du tycker om.

Du kan köpa boken på adlibris eller bokus

1 reaktion på ”ge bort mig i julklapp”

  1. Hej, min hund dog idag, hon såg precis ut som Pino. Hon var ett litet yrväder och sprang ut framför en bil och döden var ögonblicklig. Nu ligger hon begravd under ett äppelträd i trädgården. Jag tänker köpa Erotica boken till en dotter som gifter sig på onsdag den 11-12-13. Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *