Magnolia och knip

På söndag är det första advent. För ett år sedan var jag relativt
nyopererad och försökte vänja mig vid det stora ärret och att vara
enbröstad. Jag kanske aldrig vänjer mig vid min nya kropp och när jag kanske vant mig, ja då är det dags för min rekonstruktion.
Men jag tycker om min kropp. Den är stark och den är bra.

Nu på söndag, ska jag sitta i soffan på bilden och signera mina böcker Yoga för kvinnor, Yoga för livet, Yoga Erotica och Knip för bättre hälsa på superfina butiken Magnolia Across The Street.
Jag kommer att sitta där Söndag 1/12 mellan kl 12-15, du kommer väl förbi?

Jag hittade Magnolia under min cancerbehandling. Varje gång jag skulle till eller hem från Karolinska sjukhuset gick jag förbi Magnolia som ligger på Odengatan. Det blev många besök. Efwa som driver butiken var alltid så gullig mot mig, och så cool på samma gång. Redan vid mitt andra sjukhusbesök, nån gång i juli 2012 slank jag förbi butiken och  köpte en rosa kofta och ett par randiga byxor, sedan gick jag förbi där åtminstone någon gång i veckan, ibland fler. Jag handlade inte varje gång, men jag kände mig lite levande, när jag gick där och fingrade på olika fina skjortor och provade stövlar. Flärd och fina kläder gjorde livet lite roligare, lite finare, lite mer guldkant också när allting kändes överjävligt. För nog kändes det härligare att åka lite uppklädd och fin till sjukhuset, än att att strunta totalt i allt. Någon sorts överlevnadsstrategi. Min egen överlevnadsfilosofi ”Livet är kanske inte så roligt, just nu, men jag gör vad jag kan för att det ska kännas lustfyllt.”

När jag var under cellgifter och lite så där extra känslig mot infektioner fick jag komma in kvällen innan och handla på Magnolias utförsäljning, just för att slippa bli sjuk. Det var så himla gulligt. Jag och Anneli huserade på nedanvåningen och handlade massor med fina grejer till bra pris. Det är jag så tacksam för. Så när de frågade om jag ville signera böcker hos dem, så var svaret så klart JA!

Så har du vägarna förbi Odengatan 90 på söndag mellan 12-15. Kom in! Kom in och prata lite med mig. Jag tror Pino ska få vara med där också.

Obs, det finns några platser kvar på min knipworkshop Tisdag 3/12 kl 18-20 på Yogastudion Studio Karma i Norrtälje. Knip de platserna! mer info och boka här

4 reaktioner på ”Magnolia och knip”

  1. Jag kommer förbi och tar min syster med mig. Irma bor i Dalarna och har haft bröstcancer. Hon kommer att bli berörd… Hon är den sensetivaste av oss alla syskon. Den som ser….

    Kram
    Raija

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *