skaffa vattenrenare

Jag har sagt det flera gånger. STockholms vatten är inte bra. Säkert inte vattnet överhuvudtaget i de större städerna. Läs här om STockholmsvattnet
Tills staten tar det här på allvar och vi inte lever kvar i nån sorts villfarelse om att Sverige är så rent, att vårt vatten är så rent och de på allvar ser till att rena vattnet, så är egen vattenrening en bra sak.
Jag har haft min vattenrenare i mer än ett år. Jag har vattenrenare i stan och på landet. För i Norrtäljeområdet sägs det vara mycket bly i vattnet. Och bly är inte bra för hjärtat.
Min dotter har vattenrenare. Min mamma och pappa har vattenrenare. Och min terapeut. Jag tänker att det är världens bästa present, julklapp till de man tycker om.

Här får ni lite info:

Vattenrening – bonus för Yogavita-gillare

VATTENRENING
Här kommer ett bra erbjudande. Jag har haft en vattenrenare från
företaget Naturlig vattenrening sedan oktober förra året. Och jag
upplever att vattnet smakar bättre och jag känner inte det där sträva
som jag upplevde dricksvattnet förut. Och det stora plusset är ju
såklart att det sorterar ut de läkemedel som man hittat i
Stocksholms kommunala vatten. Jag kollade runt på vattenrenare och
verkligen det finns i alla möjliga prisklasser, men Naturlig
vattenrening upplevde jag som seriösast, dessutom skriver de mycket om
vattenrening på sin hemsida. Gör tester och ger en inblick i sina
tester. Sånt uppskattar jag. Man kan mejla dem och ställa frågor och få
svar.
Jag har G1 för Stockholm.
Kostar 1890 kr (ink Moms). Om ni beställer vattenrenaren hos
Naturlig rening, titta på deras hemsida, läs igenom allt och mejla dem
på info@naturligvattenrening.se glöm inte att uppge Yogavita
får ni en extra kolinsats  och en extra mineraliserare på köpet.
Värdet på det är 184 kr. De här produkterna håller flera år, så ni
behöver inte vara oroliga att de måste användas inom en viss tid.

 Här är deras hemsida: naturligvattenrening

PÅ frågan Kan det filtrera bort alla läkemedel? Så svarade det, att det är svårt att svara på, eftersom det  kommer nya, tusentals mediciner hela tiden. Men att vattnet blir nästintill helt rent. Att ett gram av det här filtret motsvarar 500 kvm yta som det passerar igenom. Så nästintill rent var svaret.
Och vet ni, det räcker för mig.

1 reaktion på ”skaffa vattenrenare”

  1. Åh vad jag gillar att du skriver så mycket om det här. Så otroligt viktigt. För allt vatten som finns är allt vatten som finns. Jag köpte den här tillbringaren där man byter filter en gång i månaden, som du pushat för tidigare.Vi har egen brunn så jag kan inte tänka mig att det finns läkemedel i det vattnet, men själva tanken är otäck.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *