Njut mer

Har inte tid att blogga. Sitter med manus. Fixar och donar. Tyvärr hittade jag appen Ruzzle mitt under att jag har som mest att göra. Är jag dum eller?
Eller är mitt ruzzlandet som rökpauserna för en rökare?

Men kände att jag måste lägga upp den här länken. Världens äldsta yogafröken blir 95 idag
Grattis du härliga kvinna på din födelsedag.
Mer tango och dramatik och yoga i livet.
Mer färg och glädje
Större tuggor.
Njut av kroppen.
Älska att bli äldre, för det kan bara bli bättre.
Jag vill ha mer gammelglada. Livet är inte bara mellan 20-40. Jag vill se äldre som njuter av att åldras. 

Nu när hösten och mörkret och snart vintern är på antågande. Lägg lite krut på ditt kärleksliv. Köp min fina bok Yogaerotica. Du behöver inte vara i en relation. Att lägga krut på sitt kärleksliv är precis lika viktigt i ett singelliv. Det handlar om att gilla sig själv, sin kropp. Njuta av sig själv.  Just nu bra pris på adlibris KÖp här

1 reaktion på ”Njut mer”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *