snygg 70åring

Jag vill bli gammal. Helst så gammal som min farfar blev. Det vill säga minst 96 år vill jag alltså bli. Tänker banne mig inte låta den här bröstcancern komma i vägen. Nej, operation bli gammal har börjat  och idag börjat jag på en ny fas. Ska gå några veckor hos en naprapat/akupunktör som jag tror på. Han ska hjälpa mig. Jag återkommer med info om det när jag börjat märka förändringen. Den här våren ska jag typ dammsuga min kropp inifrån och ut och tvärtom. Så det så 😉

Jag har många kvinnliga förebilder och jag vill inte vara en utseendefascist på något sätt. Men jag skulle gärna åldras som Lauren Hutton. Jag tycker att hon är så vacker. Och så är hon lite hemlig, dyker liksom bara upp lite dåochdå. Såg ett reportage om henne i något tjusigt utländskt modemagasin för en massa år sedan. Då bodde hon i ett supersnyggt hus i ödemarken, ensam. Det lät lite sorgligt tyckte jag. Inga barn och ingen kärlek. Förhoppningsvis en massa djur, och om jag inte minns fel, så ja, en massa djur. Eller så är det just avsaknaden av partner och barn som gör henne så snygg haha.  Men kolla på bilden kvinnan är 70 år. Och det ser inte ut som hon pumpat ansiktet fullt av botox och annat onödigt.

Så, har jag en fråga till er. Jag söker vackra kvinnor runt 70 år (boendes i Sverige, med det menar jag att de behöver inte vara blonda och blåögda) Kvinnor som tagit hand om sig själva på ett naturligt sätt, utan botox och annat. Skinande vackra kvinnor som gärna förespråkar naturlig skönhet. Tipsa mig gärna. Mejla mig på yogavita@telia.com. Ett litet projekt jag har, som kommer att bli så bra.  Trevlig helg på er, nu åker vi till landet.

5 reaktioner på ”snygg 70åring”

 1. Tillväxthormon är vad jag vet mycket vanligt i USA och det håller en fysiskt ung. Orsaken till åldrande är bl.a. lägre nivå av en del hormoner. Kompensation där och åldrandet bromsas upp

 2. Jag är snart 70. Ingen botox el dyl här. Var smal fram till klimakteriet utan ansträngningar. Vad jag än åt så höll jag vikten. Nu är jag tjock och jag får vara glad ändå. Skinande vacker är jag långt ifrån. Livet handlar om så mycket annat!

  kram från ninni

 3. Visst är hon vacker, Lauren Hutton, men jag tror faktiskt att kameran ljuger!

  Förra våren fanns ettreportage i Femina med pantertanterna Yvonne Lombard, Meg Westergren och Meta Velander, alla 80+. På omslagsfotot -och också inne i tidningen- var deras ansikten släta som på unga flickor. Jag blev lätt irriterad och skrev till tidningen och frågade varför man retuscherat fotona och inte låtit dem ha sina -vackra- åldrande ansikten. Jag fick som svar, att inget var retuscherat, men att man hade sminkat dem så de skulle se vackra och fina ut.

  Tråkigt, tycker jag, ett gammalt ansikte kan vara lika vackert som ett ungt, slätt. Jag minns Viveka Lindforsmed sit rynkiga ansikte -ett av de vackraste ansikten jag sett!

  Själv är jag 77 år, mina rynkor är mest skrattrynkor (om jag inte sätter på mig glasögonen och skärskådar mitt ansikte), jag är inte fotomodellsmal, min figur är mera yppig, näsan och öronen kunde väl vara mindre och ögonen större. Om jag ansträngt mig och "målat upp mig" kan jag vara riktigt vacker, annars är jag nöjd med mitt utseende (förutom där mitt bröst fanns, kirurgen var ine särskilt bra på syslöjd, tror jag)

  Amarga

  1. jag håller med dig. Mycket förändras när det publiceras i en tidning. Det är tråkigt. Och det vackraste jag vet är alltid utstrålning, det slår allt. Och jag vet det där med bröstet. Försöker vänja mig. Första sommaren enbröstad, men jag tönker inte låta det hämma mig. Kram och hoppas du får en fin helg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *