Täta bröst och vattenrening

TÄTA BRÖST
Ja, nu har man upptäckt ett samband med täta bröst och en återfallsrisk i bröstcancer. Jag har tjatat om täta bröst sedan jag själv blev sjuk och fick höra att jag hade just täta bröst. När jag tänker efter sa kvinnan som gjorde mammografi på mig för ett par år sedan att jag hade många mjölkkörtlar i mina bröst och att de var svårundersökta. Jaha, tänkte jag. 
Tänk om hon sagt till mig att jag borde göra ultrajud i stället!
Det jag eftersöker är att de som undersöker kvinnor SKA informera kvinnan om att hon borde göra ett ultraljud eftersom täta bröst är svårundersökta. Vilket i sin tur betyder att det är svårt att ”se” cancer i ett par täta bröst.
Men i en mammografiundersökning behövs ingen läkare läs billigare undersökning. På ett ultraljud måste läkaren göra undersökningen och det betyder alltså DYRT. Men jag tänker att det är väl dyrare att ha en massa bröstcancersjuka kvinnor, som kanske desuutom hunnit bli ordentligt sjuka innan de upptäcks cancer i deras bröst? 
Dessutom har man nu också gått ut med att det är bra att träna under cancerbehandlingen. JAAA, det kan jag också skriva under på. Träna, träna mer som min onkolog uppmuntrade mig till att göra. Jag tog henne på orden och jag yogade för livet bokstavligt talat.
VATTENRENING
Så äntligen här kommer ett bra erbjudande. Jag har haft en vattenrenare från Naturlig vattenrening sedan oktober förra året. Och jag upplever att vattnet smakar bättre och jag känner inte det där sträva som jag upplevde dricksvattnet förut. Och det stora plusset är ju såklart att det sorterar ut de där läkemedlena som man hittat i Stocksholms kommunala vatten. Jag kollade runt på vattenrenare och verkligen det finns i alla möjliga prisklasser, men Naturlig vattenrening upplevde jag som seriösast, dessutom skriver de mycket om vattenrening på sin hemsida. Gör tester och ger en inblick i sina tester. Sånt uppskattar jag. Man kan mejla dem och ställa frågor och få svar.
Jag har G1 för Stockholm. 
Kostar 1890 kr (ink Moms). Om ni beställer vattenrenaren hos Naturlig rening, titta på deras hemsida, läs igenom allt och mejla dem på info@naturligvattenrening.se glöm inte att uppge Yogavita så får ni en extra kolinsats  och en extra mineraliserare på köpet. Värdet på det är 184 kr. De här produkterna håller flera år, så ni behöver inte vara oroliga att de måste användas inom en viss tid. Jag har köpt en vattenrenare till Mira och en till vårt hus på Björkö, där behövdes en annan.  
0
0