jag är i värme

Det är så härligt att vara här på Vidarkliniken.
Kollar mejlen en gång om dagen. Hinner inte mer. Det är fullt schema.
Allt här verkar handla om värme. Det har visat sig att vi som har cancer ofta är kalla och har låg temperatur. När jag kom hit hade jag 36,1 i temp första morgonen. Men när jag började med mistelsprutorna, iscador har jag nu höjt min morgontemp till 36,6. Jag känner det till och med i min kropp, alltså att jag är varmare. Och jag har bara varit här i fyra dagar. Hur ska jag inte må efter tre veckor här?
Jag känner mig starkare. Jag sover, äter bra och får så bra behandlingar. Tänk om vi kunde ha det som i Tyskland, att man blandar skolmedicinen med den komplementära. För skolmedicinen är inte så bra på eftervård. Och det är så viktigt att bygga upp en kropp som utsatts för så mycket stress och kamp som min. Cellgifter, operation och strålning och så allt det psykiska. Sorgen över vad som hänt mig, vad jag utstått. Min kropp fått utstå. All oro och rädsla. Jag pustar verkligen ut här. Älskar terapierna. Att få sitta och måla.

 Mina kladdlappar som jag prövat färgerna på. Man målar som akvarell kan man säga, på blött papper och man har bara 2 gula färger, 2 blå färger och 2 röda färger. Ur dem färgerna är det meningen att man ska blanda alla färger. Det är så häftigt. Nu vill jag starta en pysselgrupp när jag kommer hem.

Allt, precis allt går på nåt sätt ut på värme här. Jag får värmeomslag runt magen efter maten, som man ligger och vilar på. I morse när jag skulle bädda  sängen upptäckte jag att madrassen var ull.

 Förutom att täcket är vadmalstäcke, så har man en sån här mysig ullfilt över sig.

Och madrassen är täckt med en ullmadrass.
Varje morgon och innan middagen tar jag tempen. 

Jag är så glad, jag fick de här fina omdömena om Knip-boken mejlade till mig.

Vilken härlig ”knip”-bok du gjort. Wow! Informativ, supersnygg och inte minst, otroligt viktig. Jag bläddrade i den igår när jag var på gravidyoga-klassen hos Helena Ihre. 
Ebba Kleberg von Sydow
Ville bara skicka ett mail och tacka för ditt arbete med den fantastiska boken ”Knip”. Som barnmorska blir jag alldeles lyrisk över en sån användarvänlig bok! Du har verkligen tagit dej an ett angeläget ämne.
Lene Helmerson

Och så tipsade Året runt om boken. Känns så kul att flera tagit knipet på allvar. Jag hoppas verkligen att alla fattar hur viktigt det är att vi kniper för vår egen skull och för bättre hälsa. Köp boken här

2 reaktioner på ”jag är i värme”

  1. Så skönt för dig att få landa och pusta ut och bli omhändertagen. Önskar dig all värme du kan få! Och boken har jag fått hem i min brevlåda, jag som också har gravidyoga känner att den kommer att hjälpa mig ännu ett steg på vägen. Tack! Stor kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *