jag på nyhetsmorgon

I morse var jag på nyhetsmorgon på TV4 och pratade om nya boken; Knip för en bättre hälsa. Jag var så nervös innan. Mycket av min nervositet handlade om att jag inte känner mig bekväm i mitt utseende. Det blir så påtagligt när man inte har hår OCH ska göra en sån här grej som att sitta i direktsändning och prata knip. Man vill känna sig fin. Först tänkte jag att jag skulle ha peruken på mig, men den har jag aldrig använt. Faktiskt inte en enda gång…. Så det hade snarare känts märkligt. Så provade jag olika mössor, men också det kändes konstigt. Just nu är ju också huden som strålats i snart fem veckor ganska utsatt. Jag är röd, det är nästan som brännskadad hud. Så jag ville inte ha något som var urringat och jag ville inte heller att min porta-cart ska vara så påtaglig. Mycket att tänka på. Kanske ytligt, vad vet jag.
Men även om jag ser att det ser knasigt ut med mitt ännu inte riktigt utväxta hår, så kändes det lite som en befrielse att visa upp mig precis som jag ser ut nu.
Jag har så här lite hår. Jag ser ut så här. Det här är jag nu. Men jag är fortfarande jag. Och jag är på bättringsväg. Här är länken till programmet.
Jag på Tv4