jag på nyhetsmorgon

I morse var jag på nyhetsmorgon på TV4 och pratade om nya boken; Knip för en bättre hälsa. Jag var så nervös innan. Mycket av min nervositet handlade om att jag inte känner mig bekväm i mitt utseende. Det blir så påtagligt när man inte har hår OCH ska göra en sån här grej som att sitta i direktsändning och prata knip. Man vill känna sig fin. Först tänkte jag att jag skulle ha peruken på mig, men den har jag aldrig använt. Faktiskt inte en enda gång…. Så det hade snarare känts märkligt. Så provade jag olika mössor, men också det kändes konstigt. Just nu är ju också huden som strålats i snart fem veckor ganska utsatt. Jag är röd, det är nästan som brännskadad hud. Så jag ville inte ha något som var urringat och jag ville inte heller att min porta-cart ska vara så påtaglig. Mycket att tänka på. Kanske ytligt, vad vet jag.
Men även om jag ser att det ser knasigt ut med mitt ännu inte riktigt utväxta hår, så kändes det lite som en befrielse att visa upp mig precis som jag ser ut nu.
Jag har så här lite hår. Jag ser ut så här. Det här är jag nu. Men jag är fortfarande jag. Och jag är på bättringsväg. Här är länken till programmet.
Jag på Tv4

9 reaktioner på ”jag på nyhetsmorgon”

 1. Du är så fantastiskt vacker med ditt korta hår. Tack för bra tips Nu ska det knipas.
  Kram !
  /Therese

 2. Jag tycker att du är jättefin Karin! Din utstrålning går genom rutan. Full av energi och konstigt nog ser du ser inte alls sliten ut! Kram/ Linda

 3. Annika Malmborg

  Åhhh, du är verkligen superfin Karin! Och jag håller med föregående skivbent till fullo, djup och varm personlighet och dessutom en riktig snygging, hälsar/Annika Malmborg som följer och inspireras av din blogg!

 4. Jag tycker att du är jättemodig! Och att du gjorde helt rätt i att våga stå för och visa upp dig precis som du är.
  Blir så glad av att höra att du har din sista strålning imorgon och att du känner livslust, energi och vilja att "vara med"! Underbart! Önskar dig all lycka och välgång!
  Kram från Victoria

 5. Hej! såg dig på nyhetsmorgon i helgen och nu har jag kommit fram till din blogg.
  ville bara säga att du strålade då! såg så harmonisk och lycklig ut, så jag stannade till vid tvn för att lyssna. har alltid förundrats över yoga personer, ni har en så speciell utstrålning eller nått nästan magiskt! har länge tänkt att jag också vill stråla sådär när jag blir stor. TACK!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *