Petri är magisk

Dagsform: Glad, men fick mens för andra gången under den här perioden. Så märkligt. Kroppen upprorar sig. Men jag hade ändå bästa härliga yogapasset i morse. Tog hälarna igen i kapotasana, stod nästan tio andetag i pincha, handstandsover, nuddade huvudet med tårna i skorpionen och tog hälarna i bryggorna. Stark och glad. Petri Räisanen är magisk, hans lugna väsen gör en lugn och yogan blir bara behaglig.

Alla i studion känner det. Alla gör lite mer än de brukar, men på ett lättsammare sätt än de brukar. Just nu är det magi på Yogavita och jag är så glad att jag får vara med om det. Att jag orkar. Att jag kan. Att kroppen vill. 
Ni ser hur glad jag är att Petri är här.

Fotografen och också numera min vän Anneli Hildonen som plåtat alla mina yogaböcker är här dels för att dokumentera min resa, men också för att ta bilder till vår andra bok som ska ges ut på Bonnier semic. Den skulle egentligen lämnas in i slutet av augusti, men den blir en aning försenad. Men den kommer att bli bra. Jättebra och viktig.

Här ska ni få ett litet axplock på Anneli Hildonens bilder för vårt projekt som vi kallar cancerboken. De här har hon plåtat med sin iphone. Nu väntar vi på att 32 yogisar ska komma på middag. Har tupplurat lite och ska nu fixa i ordning mig lite för kalaset.

Åsså min älskade lilla hund Pino, som vaktar och värnar om mig. Han gör mig glad varje dag, hans rena kärlek och hans kärleksfullhet mot mig är som healande händer mot mitt bröst.