yogamarathon

Dagsform: Ganska jobbig natt. Vaknade flera gånger. Varför mår jag så dåligt på natten? Huvudvärk, molande, tung precis som den där mössan jag skrev om igår. Migränmössa. Gick upp, drack citron, ghee och honung. Min morgonshots. Sedan till yogan och gjorde andra serien, och mina bryggor uppochned själv. Så härligt att vara elev. Jag älskar att Karolina sköter, tar hand om och lär ut i min yogastudio. Hon är så rätt där.

Så glad jag har inte tappat min styrka, inte än. Yogan hjälper mig, måste hänga med de här dagarna som känns bra. Hänga på och njuta. Jag vet ju att det kommer andra dagar också, just därför måste jag njuta såna här braiga dagar. Jag älskar att jag kan yoga. Jag älskar att jag fortfarande är stark och att min rygg längtar efter bakåtböjningar. När jag avslutade, brukar alltid lägga till en egen meditation och göra det till en tacksamhetsstund, fick jag så många inre bilder, en var att jag ska älska sönder den här cancern, älska och skratta bort den. Nästa bild, jag ska bygga en yogastudio på tomten i Skeppsmyra. Jag ska överleva det här cancerASET och jag ska ha en yogashala på Björkö. Längtar.
Målbilder. Precis som när man ska föda barn. Man ska tänka att man ligger där i sängen med sin lilla bebis, det gör liksom hela förlossningen lättare. Så jag tänker att jag ligger där i sängen i vårt hus i Skeppsmyra och huset är fullt av alla jag älskar och jag liksom fött fram och bort cancern. Fast det kommer ta längre tid än en graviditet, snarare en elefantgraviditet…

Läs det här:CHarlottas blogg

Och läs vad mina gulliga yogakompisar och kollegor arrangerar: Yogamarathon mot bröstcancer

Å, vad jag hoppas att 13 oktober är en bra dag för mig, för jag vill gärna vara där.

4 reaktioner på ”yogamarathon”

 1. Fantastisk idé. Och jag reser upp till Sthlm. Kanske får man träffa dig, om du har en bra dag. Håller alla tummarna för det! Man kanske kommer att träffa andra bloggare också 🙂

 2. Hej Karin! Min mammi och du är verkligen synkade, ni fick cellgifter samtidigt, låg på sjukhus samtidigt med dåliga värden och rakade era huvuden samma dag. Jag vet att hon läser din blogg hela tiden och känner igen sig och tycker om att du sätter ord på det hon också går igenom och känner just nu. Du skriver att du dricker citron med ghee på morgonen, är det bra. Brukar du göra det eller har du börjat med det nu?
  Kram nina

 3. Karin Björkegren-Jones, vilken fantastisk kvinna du är!!!

  Du sprider sådan styrka & kraft samt delar med dig av både glädje & sorg, mitt i allt svårt du nu går igenom. Jag ser så fram emot att träffa dig under Petris workshop i augusti på Yogavita!

  Dessa ord fick jag via "God Gärning" på min Fb-sida imorse…kanske hjälper de, kanske stjälper de… Mig stärker de<3:

  "Ge mig sinnesro att acceptera det jag inte kan förändra,
  mod att förändra det jag kan
  och förstånd att se skillnaden"

  Kärlek till dig Karin<3!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *