ekologiskt & naturligt glidmedel

Tada!


Jag och Moonsun, bästa härliga hudvårdsmärket i världen, som jag numera är taleskvinna för har gjort ett naturligt och ekologiskt glidmedel. Nu tänker ni kanske så här, snuskpella behövs ett glidmedel?Och jag svara Jo, det behövs i allra högsta grad, för man ska vara försiktig med vad man smörjer in sig med och kanske framför allt sitt underliv. Inte vill man använda mineraloljor eller andra kemiska tillsatser, vi vet inte vad som händer i det långa loppet om man använder sådana tillsatser. (Jag har fortfarande svårt att förstå varför vi har blekt bomull i våra tamponger…)

Många av de glidmedel som finns på marknaden har just märkliga tillsatser i sig, så ett naturligt och ekologiskt framställt glidmedel, utan kemiska tillsatser är precis vad som behövs på marknaden och förhoppningsvis välkommet bland alla miljösmarta kvinnor och män.


Så varför inte hotta upp sexlivet med ett naturligt och ekologiskt glidmedel?


Här kan du läsa om vårt samarbete och i samband med att vi lanserar det här glidmedlet får alla läsare av den här bloggen 20% rabatt, gäller endast onsdag den 20/6, på ALLT på Moonsuns webshop.

Gå in och beställ på onsdag och skriv in kampanjkoden; LOVE

Onsdag 20/6 får du 20 % rabatt på ALLT om du beställer på Moonsuns webshop, se adressen nedan och glöm inte kampanjkoden: LOVE


Och jag kan garantera dig, allt, precis ALLT är helt underbart, helt fantastiskt bäst.Min 20åriga dotter använder Moonsuns hudvårdsprodukter och älskar dem, nu har också hennes kompisar hittat produkterna, och då inte bara tjejerna. ´Jag älskar att de unga är så smarta att de väljer bort de tjusiga märkena som säljs på alla varuhus för ett litet, men för huden OCH miljön bästa märket; Moonsun.Här läser du om nya glidmedlet: LOVE


3 reaktioner på ”ekologiskt & naturligt glidmedel”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *