här sitter jag och tänker

 Bildtext: en riktig tänkarkoja.

Hörrni, tack för alla mejl och tankar som jag får, ofta skickade till min mejl, som svar på något jag skrivit här på bloggen. Tack, för att ni läser och att ni kommenterar. Det gör mig varm. Då är liksom bloggen det allra bästa av forum. Jag är också så tacksam för alla underbara och härliga kvinnor som delar och delat med sig av sina tankar i söndagarnas mening med livet.
Det märks också på läsningen, många som går in och läser just då.
Vi är kanske mer filosofiska än vi tror, men det tänket får inte alltid plats.
Undra, vad någon skulle säga om man sa att jag sitter här och tänker på meningen med livet.
Hehe, folk skulle nog tycka att man var lite för pretentiös.
Men, visst är det härligt att bara sitta i godan ro, ge sig själv tid att tänka.
Så därför utmanar jag er läsare.
Ordet är fritt, mejla mig era svar på Meningen med livet och skicka också ett kort.
Jag vill veta hur ni tänker.
Här är frågorna, fila lite på dina svar. Men tänk inte för länge, finns inga rätta svar. Finns bara ärliga svar direkt från hjärtat.
Jag ser fram emot era svar. Mejla mig på yogavita@telia.com

Namn:
Ålder:
Yrke:
Civilstånd/familj:
Bor:
Vad är meningen med livet?
Känner du dig nöjd med hur ditt liv hittills utvecklats?
Vilken är din livsfilosofi?
Om du skulle ge en ung tjej ett råd, vad skulle det vara
utifrån din egen erfarenhet av livet. Vad skulle det vara?

1 reaktion på ”här sitter jag och tänker”

 1. Min korta vittnesbörd kan vara till stor hjälp för dig eller en granne. Ta dig tid och läsa ….
     

         Jag har aldrig trott på internet spell hjul eller spiritist tills jag träffade Dr Solo Wise. Faktum är att jag kommer att fortsätta att ge mitt tack och dela mitt vittnesbörd till hela världen. Min Name är Adina Gilbert, ska du inte döma mig men jag är bara försöker dela det goda arbete Dr Solo Wise har gjort för mig. Jag uppskattar verkligen honom eftersom jag var nästan bli galen när min man lämnade mig och barnen utan anledning. Vi använder för att leva lyckligt tills hans inställning till oss börjar förändras. Jag bad honom att berätta vad som hänt och anledningen till hans plötsliga förändring, men han håller säger ingenting och han berätta alltid att allt var bra. Men denna inställning min man fortsatte och det var ont mina barn och jag. Jag var så förvirrad och jag visste aldrig vad man ska göra. En dag lämnade han huset och kom aldrig tillbaka. Ohh det var värre och jag nästan blev galen. Jag fick många spell hjul från internet, men allt de kunde göra var att ta mina pengar utan resultat. Jag blev trött och kändes som att döda mig själv men jag var tvungen att hålla sig vid liv för saken av våra kid.
          En helg som jag går igenom internet jag såg olika vittnesmål om hur en viss man hjälpte olika människor. Jag var rädd för att ge honom en rättegång på grund av min tidigare erfarenhet av dessa så kallade spell hjul. Men denna sista gången jag beslutat att ge den här mannen en rättegång på hans e-post: drsolowisetemple@gmail.com Ohhh och det tog bara 72 timmar, 3 dagar för denna stora man Dr Solo Wise att få min make tillbaka. Han berättade för mig att min man var under inflytande av en annan kvinna, men han kunde hjälpa mig att bryta förtrollningen och tog min make tillbaka till huset. Ohh ni kan föreställa glädjen och lyckan i mig, det är därför jag kommer att fortsätta att tala om de goda gärningar i denna stora man. Och detta tog aldrig några pengar från mig emot lite pengar för vissa poster som han insisterade jag måste vara den att ge pengar för det, så att hans offer skulle kunna fungera för mig. Nu min man älskar mig mer än någonsin tidigare och jag fick främjas i min arbetsplats. Allt är bara att gå bra och perfekt för min familj.
        Jag kommer aldrig sluta sprida detta goda nyheter eftersom det kan också vara användbart för dig eller en person nära dig. Dr Solo Wise är Gud sände. Han berättade att han kan lösa alla typer av problem, bland annat:

  (1) Om du vill att ditt ex tillbaka.
  (2) Om du alltid har mardrömmar.
  (3) Du vill främjas på ditt kontor.
  (4) Du vill kvinnor / män att springa efter dig.
  (5) Om du vill ha ett barn.
  (6) Du vill vara rik.
  (7) Du vill hålla din make / maka att vara
  yours forever.
  (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
  (9) Herbal vård
  (10) Om du inte kan tillfredsställa din fru
  kön önskan beroende
  till låg erektion.
  (11) om din menstruation vägrar att komma
  ut den dag den
  antar eller över flöden.
  (12) om du vägrade att betala, människor på grund dig ?.
  (13) lösa ett markfrågan och få det tillbaka.
  (14) Har din familj Denny dig av dina
  rätt?
  (15) vill att folk ska lyda dina ord och göra mitt
  önskar.
  (16) Har du ett lågt spermie?
  (17) dåliga lucks
   (18) HIV-CURE
               Ge denna stora man en rättegång i dag och du kommer att vara glad att du gjorde. drsolowisetemple@gmail.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *