hur ska jag göra?

Det blir jobbigare med åren. Jag har så svårt att inte visa mina känslor när jag tänker och känner annorlunda. Så svårt att liksom sitta still och hålla igen. Så har det varit sedan jag var liten. Det kanske är det här överkänsliga i mig. Kändes nästan som att jag fick en diagnos när jag läste det inlägget.
När jag var liten kunde jag liksom hålla igen det, eftersom jag nog var för blyg för att medvetet ta plats. Jag kommer ihåg hur jag kunde sitta och skruva mig i skolbänken och känna att det läraren eller någon annan sa var fel. Att jag inte höll med, att jag kanske hört att det fanns en annan sanning. Att kinderna blev blossande röda.
Än idag kan jag lyssna på tonfall, känna att en person säger nåt men menar något annat och så tycker jag det är jobbigt.
Jag går en ayurvedautbildning, och jag har verkligen velat lära mig det. Men det började redan förra helgen som vi hade kurs.
Jag håller inte med i en hel del grejer.
Allt det som handlar om ayurveda det känner jag är viktigt och riktigt, men när det kommer till andningsövningarna och yogan, så får jag det där igen.
Känner hur jag sitter och skruvar på mig, inte tycker samma. Inte håller med om en hel del ganska viktiga grejer.
Så kan jag bli sur på mig själv att jag inte kan vara så där smidig och bara köpa hela grejen. Men det finns ju något som många tycker att man ska åberopa när det kommer vanlig sjukvård och det är second opinion. Jag tror jag måste göra det nu.
Jag måste sätta mig ner och verkligen känna efter om jag håller med, om jag kan hålla igen och gå på lektionerna och få min utbildning det jag känner och tycker till trots. Eller om jag måste tillåta mig själv att jag är så här, att jag går min egen väg. Att det kanske är min väg.
Jag kommer nog aldrig bli en smidig person. Jag är den jag är, men det kostar ska ni veta.
Så hur ska jag göra?