yogamat

Åååå, jag fick den här fina boken skickad till mig av Cecilia Davidsson. Oj, vad jag ätit Cissis underbara mat på de retreat jag varit med på genom åren. Superhärliga retreat som yogaläraren Viveka Blom Nygren på yogastudion Atmajyoti annordnat genom åren.
Hur underbart är det inte att få grotta in sig, dels i fysisk yoga, men också i samtal om filosofi och om allt som är runtomkring rörelserna, men som också är yoga, med andra likadana yoganördar som en själv… På en härlig plats, i ett varmt land helst och med Cissis mat som serveras till frukost, lunch och middag.
Redan vid frukosten pratade vi om vad man skulle äta till lunch och på lunchen vad som skulle serveras till middag.
Nu har äntligen Cissi gett ut en bok, och vad heter boken, jo; YOGAMAT, ges ut av Ica bokförlag.
Och jag vet, eftersom jag smakat en hel del av recepten, att det är så gott.