en framåtrörelse

Bloggen har ändrat utseende och jag fattar inte hur man går in och svarar på kommentarerna. Måste lära mig det. Tack gulliga ni för er omtänksamhet, tack också ni som mejlat mig privat och också ringt mig. Det värmde.
För mig var det ett stort och svårt beslut att ta.
Men ett väldigt viktigt beslut.
Man kan inte vara på två platser samtidigt.
Jag har lovat mig själv att följa mitt hjärta och det jag tror på, även om det kanske inte är vad andra vill, eller tycker är rätt. Jag har lovat mig själv att vara stark nog att stå upp för det jag tror på, men det är så klart svårt i ett sånt här fall, när hjärtat liksom vill vara på två ställen…
Men ni förstår säkert vad jag menar.
Att vara sig själv hela vägen och följa sina drömmar hela vägen är jättesvårt för man stöter på motstånd ganska ofta. Både sina egna motstånd, men också andras. Det kan också provocera att man tar för sig i livet, tar stora tuggor, njuter och skrattar och utifrån sett kanske tar livet med en klackspark och ibland upplever jag att folk irriterar sig, tycker att jag tar onödigt mycket plats, får för mycket uppmärksamhet. När jag var yngre anpassade jag mig mer, försökte vara smidig. Men nu är jag snart 50 år, en magisk ålder. Känns som att då måste alla pusselbitar falla på plats och jag har förmodligen utforskat mina inre rum. Tagit mig längre in i mig själv, en inre resa som gått djupare än Hej, jag är nyfiken på mig själv-tiden som jag hade straxt innan jag fyllde 40.
Allt är en framåtrörelse, en långsam resa ibland. Men ändock en framåtrörelse.
Och jag har en viktigt uppgift att lära mig, jag ska lära mig att säga nej. Det allra svåraste upplever jag. Tänkte jag ska blogga om det, läste nämligen en väldigt bra bok om just det. Så fortsättning följer….

Och det värmer ju oerhört om flera känt lite som jag känner för Yogavita i Båstad.
Men jag tar inte avsked än, det är flera månader kvar och de är också de vackraste och härligaste månaderna att tillbringa här på västkusten.
Jag ska njuta den här sommaren, som den golosa kvinna jag är.
Och jag ska yoga för Karolina, Petri, Wambui och Marian som alla kommer ner hit och ger klasser.
Non vedo l´ora.
en fin låt, textraden Lights will guide you home…