har ert sexliv blivit bättre med yogan?

våga yoga även i sängen

Det är lite fullrulle i mitt liv just nu, många bollar i luften och jag hoppas att allt går finfint. Jag lovar, lovar att skriva här först vad som händer, ja när det händer. Det är bara lite för mycket just nu, men det kommer att klinga av och bli en vardag även det. Ni vet hur det är i uppstarter. Men jag är glad. Men det kanske inte blir så långa inlägg här framöver. Men tills dess, här ovan är en intervju som jag fick skickad till mig idag.
Kan ni inte berätta, tänker att flera av er läsare är ju yogisar. Hur tänker ni?
Känner ni att ert sexliv eller kärleksliv förändrats till det bättre, sedan ni började med yoga?
 Och i så fall kan ni inte beskriva lite. Ni får så klart vara så personliga ni vill, men jag undrar verkligen om ni liksom jag känner att era kroppar blivit mer känsliga.
Jag kan uppleva att min kropp blivit mer sensibel, men det kan ha med åldern att göra. Vad vet jag.
 Jag tror att all sorts yoga, ja,  kan hjälpa oss att vara mer här och nu och njuta i stunden. Vad tänker ni?