har du ett yogarum?

Jag har alltid drömt om ett eget yogarum, så kom jag på att jag har ju en hel yogastudio, så jag borde vara mer än glad. Men nu var det inte det som söktes utan:
Yogarum/mediation för plåtning sökes
Min kompis Ia söker för ett reportage:

Efterlysning!
Jag söker någon som inrett ett eget yogarum i sin villa och inrett det mysigt och fint. Ska vara till ett reportage för tidningen Vi i Villa. Skicka gärna bilder och mejl till mig på adress: ia@iawadendal.se. Toppen om du själv kan ställa upp på bild och visa upp rummet och berätta hur du tänkt och hur ofta …du gör din practise där!
Hälsningar
Ia Wadendal
Frilansjournalist

 
Hör av er till henne, mejla henne en bild på ditt rum.

1 reaktion på ”har du ett yogarum?”

 1. Hej Karin!

  Jag har önskemål om ett specifikt bloggämne – Yogamattor!

  Det är en djungel därute och jag har googlat & läst & läst & googlat men blir inte särskilt mkt klokare utan snarare mer förvirrad. Jag har inte möjlighet att testa flera olika utan behöver gå helt på information och rekommendation från någon som är erfaren och som jag har förtroende för.

  Givetvis förstår jag att det till syvende o sist är en fråga om personlig smak och tycke, men om man ännu inte har särskilt mycket yogaerfarenhet och ändå vill investera i en bra matta så behövs det hjälp från er som kan branschen.

  Dels skulle jag bli jätteglad för lite allmän info om hur man ska tänka kring en matta, hur man bäst tar hand om både den och tygmattor att lägga ovanpå och dels skulle jag vilja ha rena tips på mattsorter/märken enligt din erfarenhet och kunskap. Det skrivs så mycket om färg/smuts, svett, glidmotstånd, rengöring, tvättmöjlighet, vikt osv och eftersom en bra matta kostar ganska mycket vill jag så klart göra ett så bra val som möjligt.

  Personligen tänker jag att jag allra, allra helst vill ha en ekologisk matta.
  Jag har ett stort behov av en matta som är så snäll som möjligt mot leder m m eftersom jag har en del problem med dessa.
  Det finns även funderingar kring en resematta som komplement. Även om jag varken är en erfaren yogini eller en varje-dag-utövare så reser jag mycket och känner att det kan vara nödvändigt m en sådan.

  Det är inte helt ovanligt att människor skadar sig och eftersom jag har en del ledbekymmer, är relativt oerfaren och pga att jag oftast måste yoga på egen hand så är det väldigt viktigt med kvalité.

  Karin, kan du tänka dig att göra ett inlägg om det här?

  Mvh
  Vanessa

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *