jag har feber

jag har fortfarande feber och har tillbringat dagen i sängen. Jag har smörjt in mig med det här gröna innehållet. Det är något sorts vietnamesiskt tiger balm. Jag fick den när jag gjorde min manikyr och pedikyr hos de vietnamesiska systrarna Thao, Tien och Wam på Thao Nails på Adolf Fredriks kyrkogata. Så himla gulligt en av systrarna, Wam köpte med sig det hem till mig, eftersom hon vet att jag gillar tiger balm. Det är Wam som lär sig svenska genom att läsa alla skvallertidningar. Det tycker jag är så himla roligt.

Jag har haft en ganska småtråkig dag idag. Det är ju inte kul att ligga i sängen och vara sjuk. Jag har sett tre avsnitt av 30 grader i februari på Svt play, som var sååå bra. Men så idag fick jag ett glatt besked, ett synops som varit i en persons händer på ett bokförlag, nu fick jag besked att de vill träffa mig. Håll nu alla tummar och tår. Jag lovar att berätta mer, när jag får, det vill säga om det blir av.

1 reaktion på ”jag har feber”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *