så bra

beväpna dig med vingar

Den här låter går varm just nu. Den blir bara bättre och bättre för varje gång jag lyssnar på den. Orden, orden. En gång i tiden, i min ungdom, umgicks vi med Imperiet. En av mina bästa kompisar var tillsammans med Thåström i flera år.
Det är så häftigt med människor som håller fast och kvar vid den de är, som inte är här för att behaga och göra precis som alla andra. Att köra sin stil, sitt uttryck och det håller, det fortsätter att hålla. För har man något att berätta brukar det göra det.
Så stå fast vid det som är du, håll kvar i din kärna och kör sen järnet. Strunta i vad andra ska tycka och tänka om dig, så länge du följer ditt eget hjärtas röst, ja, då kan det inte bli fel.
Och med denna låt avslutas det här inlägget: kort biografi med litet testamente

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *