nostalgi

kommer ni ihåg när man med förväntan tittade på Gbs, alltså glassbolagets, vår och sommarpremiärer? Hur det vattnades i munnen när man läste beskrivningen av den nya på glassen på glasshimlen. Glass kan visserligen fortfarande få det att vattnas i munnen på mig. Men just den där känslan av att vara med i nåt som händer precis. En just-nu-känsla, med förväntan.
 Å, vad jag längtade och nästan trånade efter GBs vårsläpp? och hur man sprang ut och köpte nyaste glassen, och man hoppades att den inte skulle vara slut. SEn, ja, då pratade man om glassen, om den var god, eller inte lika god som iglo eller 88:an, typ så.
 Varför gör man inte det längre? För att utbudet är så stort? Äh, jag vet inte, men här är bästa året, tycker jag: 1980 då släpptes Minty. Mintchokladglass med ett lager av vit choklad runt sig. Sååå god, men var bara kvar ett par år i Gbs repetoar. Synd.

Klicka här och kolla in din favoritglas, när den kom. Hur året var, en nostalgitripp. glassnostalgi

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *