det har hänt nåt

nu kan jag inte ens svara på era inlägg. det är nåt med mig och teknik. jag kan inte twittra, jag syns inte när man försöker söka på mig. Och nu kan jag inte ens svara på era kommentarer. Jag är en riktig tekniklooser. Nu behöver jag nån som är lite bevandrad i datavärlden. Jag kanske till och med ska ta en kurs, tips om bra datamänskor i Stockholm mottages tacksamt.

2 reaktioner på ”det har hänt nåt”

  1. Karin, deppa inte. Det är Blogger som har krånglat. Jag och andra har inte kunnat kommentera på vissa bloggar. Själv har jag inte kunnat scrolla neråt när jag tittat på kommentarer i min egen blogg och inte kunnat skriva. Men nu är det löst tror jag. Jag kan skriva både hos dig och mig! Twitter däremot, det kan jag inte alls. Kram!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *