jepp, då twittrar man dårå

hm, jag har börjat twittra, men jag fattar inte riktigt hur det går till. Nu ska jag gå in och kolla på såna som intresserar mig, och så ska jag följa dem. Twittrar ni? Jag heter mig själv på twitter, eller jag heter karinbjorkegren, eller karin björkegren mitt sista namn Jones fick inte plats. Vad har ni för twittertips?
Tror ni att jag kommer att fortsätta, eller kommer jag att tröttna snabbt?
Wordfeud har jag typ tröttnat på. Det raggas bara där. Man är glad och ska precis börja ordfajtas på WF, så kommer frågorna Vem är du? Vad gör du?
Och så slutar de spela mot en, så fort man lagt sitt första ord.
Jag hoppas inte twitter är typ samma grej.

2 reaktioner på ”jepp, då twittrar man dårå”

  1. Hej! Jag hittar dig inte! Det är det bästa tipset. Att följa dom som intresserar dig o bara lyssna o sen kommer du hitta en dialog att engagera dig i o så är det igång!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *