Lite mer om skadorna

Vi fortsätter med det här och skadorna. Gick in och läste Fridas blogg Yogista, jag länkar till den. Hon har också lagt upp en länk där Eddie Stern svarar journalisten som skrivit artikeln. Yogista-bloggen

Som en förlängning på Fridas blogginlägg tänker jag att Vi västerlänningar också ska börja tänka lite på hur vi förhåller oss till allt. Vi hetsar på, stressar fram saker, inte lugn och ro och tålamodsmässigt. Ofta får jag som lärare gå in och säga till eleverna att andas, att inte glömma bort andningen när de gör en rörelse, eller att ta det lugnt. Det gäller liksom att hitta ett lagomt flow i alla ställningar och HELA tiden ha med andningen. Det vet alla som fött barn, att mycket i en förlossning är just andningen. Inte stressa igenom ett pass, för de roligare lite mer avancerade rörelserna längre fram.

Kanske ska starta en ny grupp SLOW yoga. Kram till er så här på en söndag.