Magnetarmband

Jag älskar att få brev, särskilt när innehållet är kul. Som ett handskrivet brev, såna får man ju knappt längre, eller paket som är så där lagom stora att man inte behöver hämta ut dem på posten. Så kom det här med posten. Från fina Anna Rosen Rosjö, som är en mästare på att hålla profylaxkurser och nu har utbildat sig till gravidyogalärare. Jag arrangerar ju Sveriges bästa gravidyogalärarutbildning med Lotta Bertilsson (det är lätt att skryta när man får höja någon annan ;)). Anna var en av deltagarna. Jag vet att hon kommer att bli en jättefin gravidyogalärare. Hon är av rätta virket.
Anna hade ett sånt här magnetarmband runt armen och jag fingrade väldigt på det. Hon verkade ha förstått att jag var sugen på ett. Så kom det här fina med posten. Jag har nu haft det på mig i nästan en vecka och det känns bra. Sökte lite på nätet och hittade det här om magnetarmband:
”Magnetarmband har visat sig mycket effektiva vid värk i handleder, musarm, reumatism. Använd magnetterapi för mer energi, mindre värk och stelhet, bättre styrka, balans och snabbare återhämtning i sportevenemang, i arbetet eller på fritiden.
Vetenskapligt studie bevisar att magnetarmband fungerar.
En brittisk undersökning vid Peninsula Medical School* visar att magnetarmband lindrar smärta hos människor med artros.194 patienter deltog i studien. Det framkom en signifikant större minskning av besvär i gruppen med magnetarmband jämfört med kontrollgruppen. Slutsatsen är att magnetarmband minskar smärta hos den som bär magnetarmband. En annan engelsk forskargrupp tog fasta på ett antal patienters fasta övertygelse om magnetarmbandens symtomlindrande betydelse och genomförde en metodologiskt mycket välgjord placebokontrollerad, randomiserad prövning. Slutsatsen blev att smärta vid höft- eller knä artros minskar hos den som bär magnetarmband.
Förebyggande friskvård är bästa sättet till bättre hälsa och ett ökat välbefinnande.
Magnetarmband, Magnethalsband, magnetsulor, och magnetmadrasser är produkter som är väldigt bra att använda i förebyggande syfte.
Orsaken till att magnetfältens välgörande effekt vid allehanda åkommor är att magnetfältet ökar molekylernas vibrationstillstånd som medför snabbare kemiska processer och snabbare transport av slaggprodukter samt snabbare tillförsel av syre och näring. Detta innebär minskning av smärtor och snabbare läkning av skador. Magnetprodukter kan hjälpa vid sömnstörningar, muskelsmärtor och allmän trötthet. Utdrag från artikel med Ivan Troeng, ingenjör och fysiker publicerad i tidningen näringsråd och näringsrön.”

Jag inbillar mig att jag har bättre balans och att jag mår bättre. Och nu tycker jag att mitt vita gummiarmband är snyggt.

2 reaktioner på ”Magnetarmband”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *